Show

Komentari 48

'Anđelkin' Andrija smršavio 20 kila, pa otkrio što više ne jede

'Anđelkin' Andrija smršavio 20 kila, pa otkrio što više ne jede

Malo promijenite prehranu i način života i to je sve. Toga se morate pridržavati zauvijek. Nemojte jesti tešku i masnu hranu niti slatko i šećer, otkrio je Milošević 'tajnu' vitke linije

Glumca Andriju Miloševića (40) domaća je publika upoznala zahvaljujući liku Andrije iz humoristične srpske serije 'Andrija i Anđelka'

Crnogorac s beogradskom adresom mnoge je zadnjih mjeseci iznenadio novom linijom, a otkrio je kako je u manje od godinu dana izgubio čak 20 kilograma.

Gostujući u showu 'Ami G Show' kod voditelja Ognjena Amidžića objasnio je kako se uspio 'stesati'. 

- Malo promijenite prehranu i način života i to je sve. Toga se morate pridržavati zauvijek. Nemojte jesti tešku i masnu hranu niti slatko i šećer - otkrio je Milošević publici 'tajnu' vitke linije.

Glumac nije bio, kako tvrdi, na nikakvoj strogoj dijeti. U par navrata se pohvalio fotografijama novog izgleda na društvenoj mreži, a nazvao se i 'modnim dabrom'. 

- Još se navikavam, da mi je ostalo pola mene meni, a ono drugo pola otišlo k sebi - našalio se Andrija koji priznaje da ponekad 'poklekne' na slatkiše. 

Novu liniju mu je pohvalila i kolegica Anđelka Prpić (34) s kojom se u lipnju 2016. oprostio od serije koja ih je proslavila.

'Andrija i Anđelka' snimala se devet mjeseci, a snimljeno je preko 2000 skečeva s 200 gostujućih glumaca, što je stalo u 130 nastavaka. 

Glumca će publika uskoro imati priliku gledati  u glavnoj ulozi u filmu 'Taksi bluz' redatelja Miroslava Stamatova

'NEOPISIVO PODSJEĆA NA POKOJNU PRINCEZU': Meghan još jednom izazvala divljenje čitave javnosti