Obavijesti

Show

Komentari 11

Ana: Nakon moždanog udara počela sam cijeniti svaki dan

Ana: Nakon moždanog udara počela sam cijeniti svaki dan
4

Svojom voljom i energijom oduševila je trenere, Sanju i Marija, a sa zdravim načinom života nastavila je i nakon izlaska iz kuće. Trenira pet puta tjedno i pazi što jede

VIDEO

Izlazak Ane iz showa obilježile su suze. Plakala je ona, plakala je voditeljica Marijana Batinić, plakala je trenerica Sanja, ali i natjecateljica Gabrijela. Ana kaže da joj je to na malom ekranu bilo smiješno, ali u tom trenutku bilo je potresno.

- Mislim da sam najviše plakala zbog Gabi. Kad sam vidjela nju kako plače i kako joj je žao što ispadam, nisam se mogla suzdržati. A znala sam da ću taj dan ispasti i rekla sam da ću se u showu našminkati samo onaj dan kad budem ispadala. A taj dan sam se našminkala - rekla je Ana za RTL.

Svojom voljom i energijom oduševila je i trenere, Sanju i Marija, a sa zdravim načinom života nastavila je i nakon izlaska iz kuće. Trenira pet puta tjedno i pazi što jede.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kaže, u kući joj je bilo najteže živjeti s drugima jer inače živi sama.

- Čudno je kad ni na tri minute ne možeš biti sam. Teško su mi padala i ispadanja, a treninzi i zdrava prehrana mi nisu bili problematični - iskrena je Ana. S obzirom da se najviše zbližila s Gabi, voljela bi da ona u showu i pobijedi.

Odluku da se prijavi u show donijela je zbog zdravlja.

- Prošle godine sam imala moždani udar i nakon toga se puno stvari promijenilo. Dugo sam pokušavala skinuti kilograme, ali jednostavno nije išlo. Frustriran si kad hodaš po dućanima i ne možeš si ništa kupiti jer u ništa ne staneš pa si uvijek u trenirkama. 'Život na vagi' mi je bio prilika da si posložim život - iskreno će Ana.

- Nakon moždanog udara shvatila sam koliko zapravo ljudi ne cijene zdravlje i ne vide koliko je bitno. Nakon tog iskustva sada cijenim svaki dan jer je baš svaki bitan i naučila sam uvijek pronaći vremena za sebe - priča Ana.

Ana radi kao dispečer leta, a zbog posla je proputovala cijeli svijet.

- Tata je bio pilot tako da sam oduvijek puno putovala. Naučiš puno o drugima, o životu i zato mislim da bi svi trebali putovati što više - kaže Ana, a na pitanje je li Hrvatska ipak najljepša, kaže:

- Jest, kod nas je najljepše. Imamo dosta neopterećen način života. Još da nam i ekonomija funkcionira…

Večeras će se svaki kandidat suočiti sa 'starim sobom'

Finalni je tjedan u kući 'Života na vagi' i Gabrijela, Krolo i Darjan uz doručak raspravljaju o Aninom ispadanju i vaganju te koliko tko pazi na prehranu.

U kuću ponovno dolazi motivacijska govornica Ana Bučević. Ovog puta kandidatima je dovela osobe iz prošlosti – kandidati će se suočiti sa starim sobom u verziji kartona u prirodnoj veličini. Neke će transformacija itekako šokirati i motivirati na daljnji gubitak kilograma.

Ali to nije sve - bit će suočeni i s kantom sala koja teži točno onoliko koliko je svatko od njih izgubio. Tko je prije ulaska u kuću izgledao kao da su ga izbole pčele, tko je neprepoznatljiv, kome je gubitak kilograma raširio osmjeh na licu, a tko baš i nije zadovoljan postignutim, gledatelji će saznati večeras.

Kandidatima će ovakav susret sa 'starim sobom' biti odličan motiv za dalje pa će  Gabi otkriti da će staru prijateljicu, odnosno kartonsku sebe, odvesti kući i staviti je pokraj frižidera kako se starim navikama nikada ne bi vratila.

Uslijedit će i posljednji Mali izazov. O čemu je riječ, gledatelji će vidjeti večeras od 20.10 sati na RTL-u.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju