Obavijesti

Show

Komentari 10

Ana Nikolić pokazala dekolte i istaknula vitke noge u haljini...

Ana Nikolić pokazala dekolte i istaknula vitke noge u haljini...
10

Kad je izlazila iz automobila, pazila je na da bude socijalno distancirana od drugih, a za potrebe fotografiranja, masku je ipak maknula s lica i spremila je u torbu

VIDEO

Srpska pjevačica Ana Nikolić (41) već se tjednima pazi zbog koronavirusa pa nosi zaštitnu masku za lice. Tako se jučer pojavila pred zgradom televizije 'Pink' u Beogradu.

Kao i inače, došla je u izazovnom izdanju. Utegnula se u maslinastu haljinu s cvjetnim uzorkom, mrežaste najlonke i visoke bež čizme preko koljena. Pazila je na svaki detalj pa je tako torbica pa su tako torbica i naočale bile u bež nijansama. Haljina je imala duboki prorez na grudima, ali i na trbuhu. 

Kad je izlazila iz automobila, pazila je na da bude socijalno distancirana od drugih, a za potrebe fotografiranja, masku je ipak maknula s lica i spremila je u torbu. 

Paparazzi su je krajem ožujka 'ulovili' ispred njezina stana u Beogradu, kada je pozornost privukla atraktivnim stajlingom jer je odjenula kratke jeans hlačice kojima je istaknula noge i vitku liniju.

Inače, pjevačica je u manje od četiri mjeseca smršavila više od 35 kilograma. Drži se stroge dijete, a uz to malo spava. Zbog toga joj je nedavno pozlilo te se onesvijestila, pisali su srpski mediji. S obzirom da joj je pozlilo dva puta u kratkom periodu, zatražila je liječničku pomoć.

Wedding of Danijela Karic and Ivan Mileusnic, reception after weddings at Vila Jelena.
Prijem posle crkvenog vencanja Danijele Karic i Ivana Mileusnica u Vili Jelena.

Smjestili su je u ambulantu privatne klinike i dobila je infuziju. Pjevačica je prilikom boravka u bolnici pozvala bivšeg supruga Stefana Đurića Rastu (30). Reper je odmah došao i raspitivao se u kakvom je stanju.

- Ani je laknulo kad ga je ugledala. Rasta je odmah potrčao kako bi je zagrlio i utješio. Nije joj bilo svejedno, značio joj je njegov dolazak. Mislim da će njih dvoje biti ponovno zajedno. Novi partneri su samo priče. Vidi se da se Ana i Rasta još uvijek vole. Čekao ju je satima dok je primala infuziju i radila pretrage. Potom su otišli njegovim automobilom - rekla je medicinska sestra klinike za srpske medije.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:46
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao