Obavijesti

Show

Komentari 2

Anamarija Asanović: Moje prezime često mi je teret

Anamarija Asanović: Moje prezime često mi je teret
2

Dizajnerica Anamarija, kći Aljoše Asanovića (45), zbog predrasuda da je privilegirana izostavila je prezime iz naziva modne marke koju dizajnira

VIDEO

Nakon što je na Split City Fashionu dobila nagradu za najbolju dizajnericu, Anamarija Asanović (21) predstavit će svoju novu kolekciju na skorašnjem Cro-a-Porteru u Zagrebu. Kći bivšega nogometnog reprezentativca Aljoše Asanovića kaže da joj je prezime često bilo teret u životu.
- Ponosna sam na svoje prezime, no zbog njega sam imala problema. Pričalo se da mi je zbog njega sve namješteno - kaže Anamarija. Kako bi izbjegla neugodnosti, modnu marku nazvala je Anamarija design. Studij dizajna upisala je prije tri godine u Milanu. Apsolventica trenutačno ne razmišlja o povratku u Split. Karijeru bi, kaže, htjela napraviti u inozemstvu.
- Htjela sam studirati u Parizu, no mama je htjela da joj budem bliže, pa sam otišla u Milano. Neistine da mi je sve namješteno me diraju, no ujedno su mi i poticaj da se dokažem - kaže Anamarija.
U Milanu zarađuje kao asistentica na revijama, a dodatni prihod joj je i oslikavanje tenisica. Prvi put je od dizajniranja zaradila nakon Split City Fashiona. Tada je rasprodala cijelu kolekciju od deset modela koje je sama sašila. Zbog nedostatka vremena i brojnih obveza na fakultetu, za izradu modela za Cro-a-Porter, kojih je dvostruko više, ipak je morala angažirati krojačicu. Zato je i navratila na vikend u Split da vidi kako joj napreduje kolekcija.

'OTAC MI NE CRTA, NA DJEDA SAM'
Anamariju moda zanima odmalena. Pretpostavlja da je smisao za crtanje naslijedila od djeda.
- Otac mi ne zna crtati, mama također - kaže dizajnerica, koja se nekada bavila plivanjem i jedrenjem. Brat Antonio (19) igra nogomet u juniorima Hajduka. Anamarija svoje kreacije opisuje ženstvenima i prozračnima. Ona najčešće odjeva crnu odjeću jer se srami pokazati da je romantična i osjećajna osoba.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...