Obavijesti

Show

Komentari 4

Andrea Andrassy i Ivana Delač Đolo naučile su tajne kuhanja

Andrea Andrassy i Ivana Delač Đolo naučile su tajne kuhanja
48

Ivana Delač Đolo i Andrea Andrassy odlično su se zabavile na kuharskoj radionici, a chefu Marinu Medaku i ostalim polaznicima pokazale su svoje kulinarske sposobnosti

VIDEO

Pitate se kako je bilo na prvoj StoryGourmetovoj radionici? Bilo je mirisno, ukusno i zabavno, začinjeno odličnom atmosferom i neizostavnim sastojcima za kreativna i maštovita jela koja nude poseban gastronomski užitak.

Održana je prva StoryGourmet kuharska radionica u suradnji sa Somatom i poznatim chefom, vlasnikom bistroa RougeMarin i suradnikom magazina StoryGourmet Marinom Medakom. Oduševljenim polaznicima chef Marin Medak otkrio je tajne sastojke i brojne zanimljivosti pri spravljanju jela, a glavna urednica StoryGourmet Zrinka Ferina osvrnula se na zajedničku suradnju stvaranja magazina te na važnost kuharskih radionica i poticanje edukacije u gastronomiji.

Cijelo događanje odvijalo se u prekrasnom prostoru Kuhaone u samom srcu Zagreba, a glavna misija ove radionice bila je educirati polaznike kako jednu namirnicu poput ribe i piletine iskoristiti na više načina te sa što manje sastojaka pripremiti različita i vrlo ukusna jela. Polaznici su imali priliku naučiti i kako se pravilno filetira riba te koja se sve ukusna jela od ribe na brzinu mogu pripremiti.

Chef Marin Medak se na isti način posvetio i pripravcima jela od piletine spajajući ih sa zanimljivim začinima kako bi im udahnuo jednu potpuno novu dimenziju. Polaznici su prošli i obuku kako pravilno izrezati pile te ga u potpunosti iskoristiti. Čast da budu dio prve StoryGourmetove radionice imali su Vedran Bošković, Kristina Šestan i Ana Kousek, dobitnici kreativnog natječaja „Osvojite radionicu kuhanja s Marinom Medakom“ powered by Somat, koji su svojim originalnim odgovorima oduševili članove žirija.

Na radionici je veliku pozornost privukao i cijeli asortiman sredstava za čišćenje posuđa bez fosfata Somat, novog modernog i dinamičnog dizajna te s većim brojem funkcija, čiji je zajednički element osiguranje blistave čistoće koju omogućuju sve Somatove tablete i gelovi za strojno pranje posuđa. Gošće radionice Ivana Delač Đolo i Andrea Andrassy, chef Marin Medak i ostali polaznici imali su priliku testirati nove Somatove proizvode te se uvjeriti u njihovu učinkovitost.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden