Obavijesti

Show

Komentari 9

Andrea Šušnjara vježba cijelu noć za festival u Vodicama

Andrea Šušnjara vježba cijelu noć za festival u Vodicama
5

Na glazbenom spektaklu koji će biti 13. i 14. lipnja svirat će Magazin. Andrea zbog proba dugo spava do popodneva. Ivana Banfić i Leteći odred će izvesti 'Priznaj mi'

VIDEO

Nakon 35 godina iskustva ništa nas ne može iznenaditi. Veselimo se dobrim nastupima i feštanju, kaže Ante Miletić, bubnjar Magazina.

Ekipa će ove godine na CMC festivalu u Vodicama raznježiti publiku baladom “Školovana da preživim“. Singl su napisali Vjekoslava i Tonči Huljić koji su se nakon posljednja dva festivalska singla “Parada” i “Isti kao ti” namjerno odlučili za baladu. Huljić je oduševljen glasom Andree Šušnjare (27), koja se, kao i ostatak ekipe, veseli dobroj zabavi. Pjevačica puno vježba kako bi što bolje izvela pjesmu, a od napornog rada ne izlazi iz kreveta do pet popodne.

I Željko Bebek (68) će 13 i 14. lipnja doći u Vodice te će izvesti pjesmu “Ožiljak”.

- Počašćen sam što ponovno nastupam na CMC festivalu i to s još jednom pjesmom s mog posljednjeg albuma. Iako sam u zadnje vrijeme bio dosta aktivan na mnogim projektima i imao malu korekciju vida od koje sam se oporavljao, sretan sam što sam snimio retro spot za pjesmu - kazao je Bebek. 

Nakon Prvenstva u roštiljanju ide na CMC s “Usnama varanim”

Pjevač Ivan Zak (35) na CMC festivalu pojavljuje se drugu godinu zaredom. Nakon lanjske pjesme “Ilegala” ove će godine otpjevati “Usne varane”, koju je dosad na Youtubeu pogledalo više od pola milijuna obožavatelja. Zak će prije vodičkog festivala prvi put besplatno zapjevati u Zagrebu. Nastupat će na Trećem prvenstvu Hrvatske u roštiljanju u organizaciji 24sata. Zak će nastupati u finalu, 8. lipnja na Bundeku, a uz njega će zapjevati i Begini. Oni će nastupati i 25. svibnja u Zadru te 1. lipnja u Varaždinu.

Giuliano se osim nastupu raduje i ljetnim aktivnostima

Neću samo ležati na plaži. Volim ljetne sportove i vjerujem da ću u Vodicama naći nešto za sebe, rekao je glazbenik. Giuliano (41) će nastupati na CMC festivalu s pjesmom “Gdje smo mi”, koja je nastala u suradnji sa sarajevskim glazbenikom Amilom Lojom.

- Do suradnje je došlo preko zajedničkog prijatelja Murisa Varajlića, gitarista Indexa, koji mi je i poslao pjesmu. Čim sam je čuo, odlučio sam da je to balada koja se treba naći na novom albumu - rekao je Giuliano.

Udružili su snage za festivalski spektakl

Do suradnje je došlo sasvim slučajno. Denis Dumančić napisao je pjesmu i sviđao mu se moj glas. Htio je da je ja izvedem, rekla je Ivana Banfić (44).

Na velikoj pozornici Ivana će izvesti pjesmu “Priznaj mi”, koju je Leteći odred objavio pet mjeseci nakon hita “Volim te još” i izlaska njihova devetog studijskog albuma “Agent za ljubav”. Ivana je suradnju odmah prihvatila, a osim u pjevanju u Vodicama će uživati u sunčanju i kupanju. Nada se da će s njom ići i suprug Krunoslav Ladišić (39) i četverogodišnji sin Jan.

- Volim se izležavati na plaži. Uzmem dobru knjigu i fino se opustim - rekla je pjevačica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice
Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba