Obavijesti

Show

Komentari 126

Andyjev odvjetnik: Nije istina da ga je Lana zatekla s drugom

Andyjev odvjetnik: Nije istina da ga je Lana zatekla s drugom
4

Odvjetnik nogometnog menadžera demantirao je u priopćenju za tportal napise da je Lana Banely njegova klijenta Andyja uhvatila u krevetu s drugom u njihovu domu

VIDEO

Nakon što je medije preplavila vijest da je Lana Banely (26) nakon neplaniranog povratka s poslovnog puta dečka Andyja Baru (30) zatekla u krevetu s drugom, bivši nogometaš demantirao je takve napise preko svog odvjetnika Krešimira Matekovića. 

- Navedene objavljene informacije u cijelosti su netočne, te predstavljaju štetne i neistinite informacije kojima je Andyju Bari nanesena velika neimovinska šteta u vidu povreda prava osobnosti koje se očituju u povredi imena, časti, ugleda i dostojanstva. Potpuno je, naime, netočno da bi Lana Banely zatekla pri povratku s puta Andyja Baru 'in flagranti' s drugom ženom - stoji u dopisu odvjetnika Krešimira Matekovića tportalu.

Kako je izvijestila Gloria, koja je prva objavila priču, voditeljica se nenajavljeno dan ranije vratila s karipskog otoka Arube s kojeg je osam dana izvještavala sa Svjetskog kupa u tae kwon dou i dečka Andyja Baru (30) zatekla u krevetu s drugom ženom u njihovoj kući u zagrebačkom naselju Odra. 

- Bolje da se i nisam vratila - napisala je Lana prošle subote na Facebooku.

Tu istu večer novinarka je na Facebooku objavila da je slobodna i poručila da više ništa nema reći na tu temu. Nakon što je dobila brojne bračne ponude nepoznatih udvarača, Lana je ugasila profil na toj društvenoj mreži.

- Ne volim pričati o svom privatnom životu, a i smatram da nikome nisam interesantan - kratko je komentirao bivši nogometaš za kojeg se pričalo da teško odoljeva lijepim ženama.

Iza njega je propali brak s magistrom farmacije Anitom Barom (33) koja je u kolovozu 2009. godine optužila Lanu da joj je razorila brak i otela oca njihovo dvoje djece.

Voditeljica je tvrdila da su prijatelji, no nedugo nakon toga Andy i ona su postali par.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 126
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao