Show

Komentari 5

Angelina se htjela udati za nju, bila Madonnina robinja: Ovako sad izgleda manekenka Jenny

Angelina se htjela udati za nju, bila Madonnina robinja: Ovako sad izgleda manekenka Jenny

Vjerojatno bih se udala za nju da tada već nisam bila u braku s Millerom, rekla je Jolie jednom prilikom. I sama Angelina je bila iznenađena da je imala osjećaje za manekenku

Angelina Jolie (45) je bila u braku s Brad Pittom (56), ali on nije jedina osoba u koju se zaljubila. O njezinoj vezi s manekenkom Jenny Shimzu (53) više se gotovo i ne priča, iako je slavna glumica rekla kako je bila zaljubljena u nju. 

POGLEDAJTE VIDEO: Jolie napadala Trumpa

Upoznale su se 1996. godine na setu filma 'Foxfire' i bile su u vezi godinama, iako je Angelina bila u braku.

- Vjerojatno bih se udala za nju da tada već nisam bila u braku s Millerom - rekla je Jolie jednom prilikom. I sama Angelina je bila iznenađena da je imala osjećaje za manekenku. 

Jenny je istovremeno bila s Angelinom i pop divom Madonnom (61), koja je željela da joj manekenka bude seksualna robinja.

- Plaćala bi mi letove na kojem god dijelu svijeta bila samo kako bismo spavale zajedno. Bila sam njezin seksualni rob - ispričala je Shimzu jednom prilikom.

No, Angelina se ipak nije udala za Jenny, ali su i dalje u prijateljskim odnosima. Prije osam godina Shimizu je na jednoj zabavi upoznala modnu guruicu i savjetnicu Michelle Harper, i to nekoliko tjedana nakon što se Angelina udala za Brada. Djevojke su se vjenčale u ljeto 2014. godine. Angelina joj nije došla na svadbu.

- Nisam željela da me otprati do oltara ili tako nešto, no mislila sam da će biti jako cool ako dođe na vjenčanje jer imamo povijest - rekla je Jenny. 

Shimzu sad nije toliko prisutna u medijima koliko je bila dok je ljubovala sa slavnim damama. Žena za koju se udala nije holivudska zvijezda, stoga se ne pojavljuju često na medijskim događanjima, a na njezinim društvenim mrežama vidi se kako vodi miran život. Michelle i ona su udomili psića, čije fotografije često dijeli na Instagramu.

Najčitaniji članci