Obavijesti

Show

Komentari 66

Angelinin prvi izlazak nakon operacije: Osjećam se sjajno

Angelinin prvi izlazak nakon operacije: Osjećam se sjajno
6

S Bradom Pittom došla je na londonsku premijeru njegova filma 'World War Z'. To joj je prvi izlazak u javnost nakon što je odstranila obje dojke. Kaže da je presretna

VIDEO

Angelinina teta, Debbie Martin, preminula je u nedjelju 26. svibnja u 62. godini od raka dojke. Sprovod je zakazan za ovu nedjelju, no Jolie nije došla jer je bila na Bradovoj premijeri.

Dolazak na londonsku premijeru filma 'World War Z' za Angelinu Jolie (37) bio je prvi izlazak u javnost nakon što je odstranila obje dojke kako bi smanjila mogućnost da dobije rak. 

Dok su Brad Pitt (49) i Angie hodali po crvenom tepihu, obožavatelji su im glasno pljeskali. Glumici su bacali plišane medvjediće i govorili koliko je podupiru i kako je hrabra što se podvrgla mastektomiji. 

- Osjećam se sjajno i Bradu sam zahvalna na svoj podršci koju mi je pružio. Raznježim se kad samo pričam o tome koliko je divan bio - rekla je Jolie za Sky News. Dodala je kako je najsretnija što je zbog njenog poteza rak, od kojeg joj je preminula majka, postao glavna tema medija i brojnih privatnih rasprava.

'Angie je moja heroina'

- Kao ocu, najvažnije mi je da držim obitelj na okupu. Angelina je za mene i djecu učinila tako puno. Smatram je iznimno hrabrom i ona je moja heroina - rekao je Brad. Dodao je kako su on i Angie od ovoga napravili malu pustolovinu. 

Glumac kaže kako je njegovoj partnerici sad najvažnije da motivira zdravstvene institucije da ženama koje imaju predispozicije za rak, kao što ih je ona imala, omoguće testiranje i potrebne zahvate i to ne po strahovito visokim cijenama kakve sad jesu. Dodaje kako je za njega Angelinina operacija bila lakša jer nije on ležao na operacijskom stolu, no nije mu bilo svejedno dok je čekao da je operiraju i da se probudi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...