Obavijesti

Show

Komentari 104

Anđi je najbitnija sreća njezina sina: Učinjena mu je nepravda

Anđi je najbitnija sreća njezina sina: Učinjena mu je nepravda
3

Pjevačica se iz Ljubljane putem Skypea javila u HTV-ovu emisiju 'Paravan'. Zaključila je da će ići do kraja u borbi za sina jer joj je njegova sreća najbitnija

VIDEO

Pjevačica se u utorak iz Ljubljane putem Skypea javila u HTV-ovu dokumentarno-informativnu emisiju 'Paravan' u kojoj se raspravljalo o borbi bivših supružnika za djecu nakon rastave. 

- Ja sam ovdje kao majka u funkciji obrane prava svog djeteta. Šutjela sam i borila se za njega nadajući se da ćemo se ja i njegov otac uspjeti dogovoriti. Više puta sam apelirala na sud da sluša djete, smatram da je mom djetetu učinjena velika šteta - rekla je Anđa Marić.

Dodala je da su joj zamjerili emocionalnost te njezinom sinu uskratiti potrebu za emocionalnom povezanošću s njom. Pjevačica se već tri godine na sudu u Ljubljani bori za skrbništvo nad sinom Gašperom (9). Slovenski sud nedavno je nepravomoćnom presudom skrbništvo dodijelilo njezinom bivšem suprugu Primožu Dolničaru.

- Ne postoji drugo objašnjenje u sudskoj presudi, ja mogu ovdje jedino vidjeti veliku nepravdu koja se događa meni i mom djetetu. Moje dijete mene preklinje: 'Mama nemoj odustati od mene, bori se za mene'. To je jedini razlog zbog kojeg sam javno progovorila o svemu ovome - rekla je Anđa.

Dodala je da će ići dalje u borbi za sina jer je njezin jedini motiv sreća u njegovim očima.

- Moje dijete apelira na mene da se i dalje borim. Jednostavno ću ići do kraja kao i svaki roditelj koji voli svoje dijete i kojem je njegova sreća bitna. Mislim da smo mi ovdje kao roditelji podbacili - iskreno je zaključila pjevačica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 104
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...