Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
104 komentara

Anđi je najbitnija sreća njezina sina: Učinjena mu je nepravda

Pjevačica se iz Ljubljane putem Skypea javila u HTV-ovu emisiju 'Paravan'. Zaključila je da će ići do kraja u borbi za sina jer joj je njegova sreća najbitnija

Jurica Galoić/PIXSELL
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL

Pjevačica se u utorak iz Ljubljane putem Skypea javila u HTV-ovu dokumentarno-informativnu emisiju 'Paravan' u kojoj se raspravljalo o borbi bivših supružnika za djecu nakon rastave. 

- Ja sam ovdje kao majka u funkciji obrane prava svog djeteta. Šutjela sam i borila se za njega nadajući se da ćemo se ja i njegov otac uspjeti dogovoriti. Više puta sam apelirala na sud da sluša djete, smatram da je mom djetetu učinjena velika šteta - rekla je Anđa Marić.

Dodala je da su joj zamjerili emocionalnost te njezinom sinu uskratiti potrebu za emocionalnom povezanošću s njom. Pjevačica se već tri godine na sudu u Ljubljani bori za skrbništvo nad sinom Gašperom (9). Slovenski sud nedavno je nepravomoćnom presudom skrbništvo dodijelilo njezinom bivšem suprugu Primožu Dolničaru.

- Ne postoji drugo objašnjenje u sudskoj presudi, ja mogu ovdje jedino vidjeti veliku nepravdu koja se događa meni i mom djetetu. Moje dijete mene preklinje: 'Mama nemoj odustati od mene, bori se za mene'. To je jedini razlog zbog kojeg sam javno progovorila o svemu ovome - rekla je Anđa.

Dodala je da će ići dalje u borbi za sina jer je njezin jedini motiv sreća u njegovim očima.

- Moje dijete apelira na mene da se i dalje borim. Jednostavno ću ići do kraja kao i svaki roditelj koji voli svoje dijete i kojem je njegova sreća bitna. Mislim da smo mi ovdje kao roditelji podbacili - iskreno je zaključila pjevačica.

Naši partneri pišu
Message