Obavijesti

Show

Komentari 16

Đani Stipaničev 'pjesmom za smeće' odnio dijamant

Đani Stipaničev 'pjesmom za smeće' odnio dijamant
5

Pobjednik splitskog festivala proslavio je uz janjetinu. Priznaje da se i sam iznenadio što je pobijedio jer je pjesma treba završiti u smeću

VIDEO

Autor pobjedničke pjesme Splitskog festivala Hari Rončević predložio je Đaniju Stipaničevu da presluša “Malog Paškina”. Za tu je pjesmu Rončević rekao da mu je baš nekako glupa i da mu se uopće ne sviđa. Đani je pjesmu poslušao i uopće mu nije bila glupa. Sjela mu je od prve. “Malim Paškinom” Đani je osvojio Grand Prix Splitskog festivala i treće mjesto prema ocjeni žirija.
- 'Mali Paškin’ je trebao završiti u smeću. Ne možete vjerovati koliko sam iznenađen - rekao je Đani. Nakon pobjede se slavilo.
- Nema toliko janjaca koliko mi možemo pojesti - kazao je.
Trijumf je iznenadio i direktora festivala Nenu Ninčevića:
- Nisam se nadao da će publika iz prve prepoznati pravu dalmatinsku pjesmu. A eto, ni veliki kantautor Hari nije je prepoznao - zadirkivao je Ninčević Rončevića.
- Ma nema veze, idemo se sad svi negdje napiti - zaključio je Hari. Đani je kući odnio dijamant vrijedan 10.000 eura, nagradu festivala. Pokazivavši ga na pozornici, ispao mu je iz kutije, ali ga je ubrzo pronašao i spremio. Do Severine se poslije festivala nije moglo. Njen zaštitar prijetio je svima koji su se pokušali približiti pjevačici. Iako nije spavala u luksuznom hotelu Le Meridian Lav, tamo je platila račun za tri sobe. U hotelu s pet zvjezdica spavao je Sevin frizer, kostimograf i menadžer.


"MA MOGU MI POPUŠITI K...."
Splitski gradonačelnik Željko Kerum ekipu “Red Carpeta” stjerao je u tri p.... materine. Uz čašu piva, krvavih očiju bjesnio je:
"Zanimaju ih samo provokacije”, mrmljao je i ubrzo opet poludio. Čuo je da će ga novinarka na koju je vikao tužiti: “Ma mogu mi popušiti k....”!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...