Show

Komentari 4

Anita Dujić odabrala nakit za vruće dane i romantične noći

Anita Dujić odabrala nakit za vruće dane i romantične noći

Brend Juno, iza kojeg stoji poznati model i dizajnerica nakita Anita Dujić, predstavlja novu proljeće/ljeto 2017 kolekciju nakita. Igra na granici suptilnosti i efektnosti postala je njen prepoznatljiv rukopis

Decentni, elegantni, sitni i nježni komadi Juno nakita, s potpisom poznatog modela i dizajnerice Anite Dujić, već drugu godinu zaredom osvajaju sve 'manje je više' credo pobornice i zaljubljenice u jednostavnost i minimalizam.

Igra na granici suptilnosti i efektnosti postala je prepoznatljiv rukopis ove mlade i uspješne dizajnerice nakita, koja je inspiraciju za novu kolekciju proljeće/ljeto 2017 pronašla u svemu onome što čini čar nadolazećih vrućih dana i romantičnih noći; od svitanja zore do zalaska sunca.

- Nit vodilja za ovu kolekciju su bile opuštene ljetne večeri; sol u kosi, preplanuli ten, miris mora, druženja uz čašu vina i puno smijeha. Ove sezone Juno žena je slobodna, svoja, bezbrižna te spremna za nove životne avanture - ističe Anita.

Fotografije kampanje koja savršeno dočarava cijelu priču, s Anitom Dujić u glavnoj ulozi, potpisuje Marko Grubišić, dok je za make up i kosu zaslužan Ivica Palinić.

Nakit Juno može se pronaći u Projekt Koncept dućanu u Kaptol centru (Zagreb), suvenirnici Kola Fjaka u Šibeniku te u Bellevue Boutique na Malom Lošinju, kao i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Najčitaniji članci