Obavijesti

Show

Komentari 14

Anita: 'Godine nisu bitne. Mijo je pametan, ali je još zaigran'

Anita: 'Godine nisu bitne. Mijo je pametan, ali je još zaigran'
6

Moja je najdulja veza bila s dečkom dvije godine mlađim od mene. I sama sam još uvijek dosta zaigrana pa mi odgovara društvo osoba koje nisu smrtno ozbiljne, kaže bivša kandidatkinja

VIDEO

Anita Martinović (35) u sinoćnjoj epizodi showa 'Gospodin Savršeni' nije dobila ružu i tako je ispala iz showa. Tim povodom otkrila je kako joj je u bilo u showu, je li se zaljubila te je li ju Mijo Matić (27) osvojio.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:29

- Moram biti iskrena i reći da sam ga zamišljala visokog, crnog, brkatog i bradatog... Ili sam barem priželjkivala da bude takav - našalila se Slavonka sa zagrebačkom adresom. Dizajnerica je od Mije bila starija nekoliko godina, ali misli da godinu nisu presudne koliko karakter i činjenica je li pašete jedno drugom ili ne. 

- Godine nisu bitne, ali nažalost, u puno slučajeva muškarcima daju na iskustvu i zrelosti, što automatski znači više samopouzdanja. A zna se da je samouvjeren muškarac najprivlačniji muškarac - kaže. Otkrila je i kako je dosad uvijek bila u vezama gdje su muškarci bili mlađi od nje.

- Moja je najdulja veza bila s dečkom dvije godine mlađim od mene. I sama sam još uvijek dosta zaigrana pa mi odgovara društvo osoba koje nisu smrtno ozbiljne. Dobitna bi kombinacija bila izgrađen muškarac zaigran u duši - pojašnjava.

Iako s Mijom neće doživjeti onu 'živjeli su sretno do kraja života', tijekom showa su se super slagali.

- Mijo i ja smo oboje veseljaci, oboma su nam roditelji usadili dobre i prave moralne vrijednosti. Volimo sport, smijeh, pjesmu, ples, oboje smo rođeni u siječnju, usred zime. Mijo je dobričina, a tako nekako doživljavam i sebe. Iako je Mijo pametan muškarac, mislim da je još vrckav. Dosta je tu poljubaca palo u showu, što mislim da se njemu baš svidjelo. Tiha voda brege dere - kaže Anita.

U showu su se djevojke često svađale, ali Anita ih je sve prihvaćala s njihovim vrlinama i manama. Možda je to i razlog zašto su djevojke plakale kad nije dobila ružu. 

- S Alenkom i Emily nekako sam se najviše karakterno našla. Nuša mi je bila jako draga, ali smo iz različitih zemalja pa je malo teško održavati odnos. Posebno mjesto u srcu imam i za Mihaelu, Julie i Saru. Zapravo, sve su mi cure jako drage, svaka na svoj način, jedino s Andreom nikako nisam uspjela pronaći zajednički jezik, iako se tako u početku uopće nije činilo - priča dizajnerica.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZANCIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

10:33

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao