Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
12 komentara

Anja Brkić: 'Kandidati me nisu gledali drukčije zbog mog stila'

Mislim da stil nije imao previše utjecaja na izvršavanje izazova, osim u izazovu sa superjunacima gdje sam mogla iskoristiti odjeću za kreaciju lika, ispričala je Anja nakon ispadanja iz showa

Foto: nova tv/instagram
12 komentara

Nakon ispadanja iz emisije imala sam podijeljene emocije. Bilo mi je žao što se više neću družiti s preostalim ukućanima te sudjelovati u izazovima koji su često bili jako zabavni, ispričala je Anja Brkić nakon ispadanja iz showa 'Ljepotice i genijalci' za Dnevnik

Anja i Robert Sertić ispali su iz showa nakon dvoboja s Petrom Kušinec i Marino Rundić.

- S druge strane mi je bilo drago vratiti se doma i vidjeti ponovno svoje prijatelje. Jedino mi je bilo krivo što nisam bila u mogućnosti spremiti se za kviz taj dan, te tako nisam mogla dati sve od sebe - otkrila je Anja. 

Foto: Nova Tv

Anja se isticala u showu svojim stilom odijevanja. 

- Mislim da nije imao previše utjecaja na izvršavanje izazova, osim u izazovu sa superjunacima gdje sam mogla iskoristiti odjeću za kreaciju lika. Što se tiče ukućana, nitko me zbog toga nije doživljavao ili gledao drukčije - rekla je Anja kojoj muškarci baš i ne prilaze na ulici, ali joj se redovito javljaju na društvenim mrežama. 

Foto: Instagram

Anja iz showa nosi dobre uspomene. 

-  Sudjelovanje u emisiji ću najviše pamtiti po mnogim smiješnim trenucima koji su se dogodili tijekom snimanja i druženju s Karlom s kojom sam provodila najviše vremena. Općenito mi je cijelo iskustvo bilo pozitivno i drago mi je što sam imala priliku isprobati takvo nešto, ponovila bih to opet, no ne znam baš bih li išla primjerice u neki drugi show - zaključila je Anja. 

Foto: Instagram

S Robertom ne vjeruje da će nastaviti druženje jer se on preselio u Australiju, ali neće prekinuti kontakte. 

KĆERKA MILE KITIĆA ZALUDJELA BALKAN: Objavljuje golišave fotografije i živi raskošnim životom

Naši partneri pišu
Message