Obavijesti

Show

Komentari 6

ANKETA Koju ste emisiju gledali: 'MasterChef', 'Život na vagi' ili novu seriju 'Metropolitanci'?

ANKETA Koju ste emisiju gledali: 'MasterChef', 'Život na vagi' ili novu seriju 'Metropolitanci'?
4

Nova serija 'Metropolitanci' emitira se u 20.45 sati, a nove sezone popularnih emisija su u razmaku od pet minuta - 'Život na vagi' u 21.20 te MasterChef u 21.25

VIDEO

U ponedjeljak je na nacionalnim televizijama u Hrvatskoj počela 'borba za gledatelje'. Na RTL-u, HRT-u i Novoj TV preklopili su se termini novih sezona popularnih showova, kao i nove serije i tako publiku stavili pred tešku odluku - što gledati? 

Serija 'Metropolitanci' emitira se u 20.45 sati, 'Život na vagi' u 21.20 te 'MasterChef' u 21.25. 'MasterChef' i 'Život na vagi' u razmaku su od samo 5 minuta, a 'Metropolitanci' se emitiraju pola sata ranije. 

ANKETA 

Zbog velike gužve u prime timeu zanima nas - što vi gledate?

'MasterChef'

MasterChef je kulinarski show na Novoj TV. U ponedjeljak 19. rujna emitirana je prva epizoda pete sezone.

Članovi žirija ostali su isti kao i prošle sezone, a oni su - Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović, koji će i ove godine imati prilike pronaći novog hrvatskog MasterChefa.

'Život na vagi' 

Život na vagi je natjecateljski show na RTL-u. U ponedjeljak 26. rujna emitirana je prva epizoda šeste sezone showa te su gledatelji imali prilike vidjeti 20 novih kandida koji zajedno teže oko dvije i pol tone, a to kako će izgledati na kraju, ovisi o njima.

Voditeljica showa je Marijana Batinić, a treneri su Maja Ćusić i Edo Mehmedović.

'Metropolitanci'

Seriju Metropolitanci proizveo je HRT iz Ring produkcije. Režiju potpisuje Igor Šeregi, a na snimanju je okupljena prepoznatljiva glumačka postava.

Priča u seriji govori o ljudima iziritiranim razlikama i promjenama nakon što se godinu i pol nakon snažnog potresa i pandemije uz rubno gradsko naselje doseljavaju stanari starog centra grada, u kojem više ne mogu živjeti. Prva sezona serije ima 14 epizoda, a emitirat će se dvije tjedno, ponedjeljkom i utorkom, a 26. rujna je na HRT-u bila prikazana prva. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Metropolitanci trailer

Krećemo! Ponedjeljak i utorak od 20.45 na HRT1, prve dvije epizode. Počinje putovanje kroz Vrtovec/Zagreb na kojem vas čekaju uspomene i iznenađenja, malo suza i puno smijeha. Ako živite daleko od Zagreba, ne brinite - svijet je pun Vrtovaca u kojima se različiti ljudi bore za svoj pogled na svijet, brzo ćete se snaći. Krenite s nama, upoznajte Metropolitance...

Objavljuje Metropolitanci u Ponedjeljak, 26. rujna 2022.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...