Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
27 komentara

Anonimni muškarac nagovorio ju na odijelo: 'Da svi ne bleje...'

Nives Celzijus obukla je kričavo žuto odijelo kako bi razbila kišni dan, a objavila je kako je to bila ideja misterioznog muškarca kojem nije htjela otkriti ime

Foto: Instagram
27 komentara

Pjevačica, glumica i spisateljica Nives Celzijus (37) voli počastiti svoje obožavatelje golišavim fotografijama pa je tako nedavno objavila jednu u kričavo žutom odijelu. Celzijus se žutim odijelom bori protiv kiše, a otkrila je kako je ovu odjevnu kombinaciju obukla zbog misterioznog muškarca. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- On: 'Možda da obučeš neko odijelo, da ne bleji cijeli grad.' Ja: 'Riješeno!' - napisala je Nives ispod fotografije, no nije otkrila tko je misteriozan muškarac koji joj je rekao da obuče odijelo.

Foto: Instagram

Celzijus je nedavno objavila kako joj smeta što njezin moral sude po odjeći koju nosi. 

- Ne volim kada ljudi ocjenjuju moj moral kroz centimetre tkanine koju nosim na sebi. Moral ne može i ne smije biti nešto što ćemo mjeriti tekstilnim metrom - napisala je odlučno Nives koja ne želi da ju se etiketira zbog izazovnih fotografija ili onoga što oblači, a njezini fanovi s kojima dijeli svakodnevicu podržali su ju u objavi. 'Nemoj se obazirati, zlih jezika će uvijek biti' i 'Oni najgori uvijek glume moralne vertikale', samo su neki od komentara koji stoje uz Nives. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message