Obavijesti

Show

Komentari 66

Ante Gotovac: U Simonu sam uložio 200.000 eura

Ante Gotovac:  U Simonu sam uložio 200.000 eura
3

Ante Gotovac za suprugu kaže da je bila seljanka iz Brežica i da ju on je učinio damom. Za Simoninu majku Tamaru Trpkov kaže da je psihopat i luđak

VIDEO

Tamara Trpkov, majka Simone Gotovac (24), nesretna je jer joj kćerinim životom upravlja suprug Ante (39). Tamara kaže da joj Ante nikad nije “bio na mjestu”.
- Sve novce koje Simona zaradi sjednu na Antin račun. Ona nema jedne kune u džepu, a Ante joj je zabranio i telefon kako ne bi mene zvala - uzrujana je Tamara, koja sa suprugom živi u Sloveniji.
- Ma, Simona ništa ne zarađuje. Sve joj novce ja dajem. Uložio sam minimalno 200.000 eura u nju. Telefonske pozive sam joj reducirao jer je zvala mamu u Sloveniju i nabila mi 5000 eura računa - objasnio je poduzetnik Ante Gotovac, koji s manekenkom ima kćer Gabrijelu (2).
- Simonina majka je psihopat i luđak. Nije svjesna da sam ja od njene kćeri koja je bila seljanka iz Brežica napravio damu - bijesan je Gotovac. Tamara kaže kako joj je najviše žao unuke Gabrijele.
- Simona je prije tjedan dana pobjegla od Ante kod mene u Sloveniju. Došla je u pidžami noseći Gabi - kaže Simonina majka, dodajući kako joj je Ante zabranio da ide u Hollywood napraviti karijeru.
- Simona je napravila dosta pogrešaka i sada plaća - kaže Ante.
- Antu obožavam. Molim majku da nam se ne miješa u brak - rekla je Simona priznavši kako je bila kod mame u Sloveniji.

SIMONA: ANTE ME NIKAD NIJE UDARIO
U svibnju ove godine Ante i Simona viđeni su ispred zagrebačkog McDonald’sa. Snimljeni su kako se žestoko svađaju. Gotovac je poludio na Simonu jer mu je kći Gabrijela ispovraćala kožna sjedala novog Mercedesa. Pričalo se i da ju je udario u ožujku nakon revije u Karlovcu. Oboje su to demantirali.

TETA: SIMONA ISPADA GLUPA
Zlata Kamenjas osvrnula se na Simonine svakodnevne izjave po novinama. Teti manekenke smeta što Simona ispada kako kaže “glupa plavuša”. Zamjera joj i što nikad nije upoznala baku s unukom.
- Simona je ohola i bezobrazna. Tata joj je iz Vrbovca, a ona se stalno hvali kako je Slovenka. Pa neka ode tamo živjeti onda - kaže Zlata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'