Obavijesti

Show

Komentari 14

Ante Knežević: Tony reci mi zašto ne pjevam dobro

Ante Knežević: Tony reci mi zašto ne pjevam dobro
6

Posvađao se s Cetinskim jer ga nije pustio dalje. Razočarani Ante nije htio otići iz kazališta bez objašnjenja zašto nije izabran među 60 najboljih

VIDEO

Žiri RTL-ova showa “Hrvatska traži zvijezdu” u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu u jučerašnjoj prvoj audiciji za ulazak u polufinale izabrao je 60 pjevača. Imali su pola minute da zadive Tonyja Cetinskog, Anđu Marić i Gorana Lisicu Foxa.
- Neki od vas trebali bi uzgajati ruže i baviti se poljoprivredom - poručio je Fox lošijim pjevačima. Antu Kneževića (17) u Varaždinu su bodrili roditelji, no žiriju se nije svidjelo njegovo pjevanje. Razočarani Ante nije htio otići iz kazališta bez objašnjenja, pa se porječkao s Tonyjem.
- Moj sin se ovaj put trudio i siguran sam da nije otpjevao niti jedan falš-ton. On je odličan učenik u srednjoj glazbenoj školi - uključio se Antin otac. Temperamentni mladić poručio je da, unatoč lošim kritikama, ne misli odustati od pjevanja, a Tony je pohvalio njegove roditelje, koji ga bezuvjetno podupiru.
- Show je ozbiljan i ne smijete se opustiti. Nećemo tolerirati pogreške. Sve je u vašim rukama - strogo je kazao Tony.
 
TONY CETINSKI NAVIJAO JE ZA PROLAZAK FAVORITA JURICE
Jurica Gorša (22), slavonski kauboj iz Valpova, zadivio je žiri pjesmom “Let it be” legendarnih The Beatlesa. Iako je zbog treme nakratko zaboravio tekst, žiri ga je pustio među 60 najboljih


PREHLAĐENOM GORANU NA POZORNICI JE PUCAO GLAS
Goran Balaban (17) iz Umaga nije prošao među 60 najboljih. Na audiciji u Opatiji pjevao je za oca Miljenka (61), koji je bolovao od tumora na jednjaku i plućima.

PROSTA PJESMA UVRIJEDILA JE SRAMEŽLJIVU ISABELLU
Isabella Kim Popović (19), kći pjevača Daniela, posvađala se s Alenom Nazirević (23). Zajedno su trebale uvježbati pjesmu “Traži se dečko” grupe E.N.I. Isabelli je pjesma bila perverzna.

RASPLAKALI JE PA PUSTILI DALJE
Marija Špringer (17) iz Osijeka pjevala je pjesmu “Srebrni” od Flarea. Neutješno je plakala saznavši da nije prošla. Tony se vratio po nju i odlučio joj dati još jednu šansu.

ANĐA MARIĆ: NISI DOVOLJNO IMUĆAN ZA VLATKU POKOS
Ivan Šerić (22) repao je vlastitu pjesmu u kojoj se osvrnuo na život Vlatke Pokos, Josipa Radeljaka i Dolores Lambaše.
- Otiša bi u mankene kao Bubi i završio s Vlatkom Pokos - jedan je od Ivanovih stihova. Anđa je komentirala kako on ne bi s njom završio jer nije dovoljno imućan.

TONY: TI ĆEŠ BITI MEĐU PRVIH PET
Nakon što joj je na audiciji u Zagrebu poljubio ruku i kleknuo pred nju, Tony Cetinski ponovo se oduševio glasom Kim Verson (16) te joj poručio da će sigurno ući među prvih pet.

KADIDATI VJEŽBALI CIJELU NOĆ
Nakon što je žiri odabrao kandidate koji nastavljaju natjecanje, podijelili  su ih u skupine i dali im zadatak da tijekom noći vježbaju određene pjesme. U mnogim skupinama izbili su prvi sukobi, dok su se nerijetki  dobro slagali. Međutim, dobar timski rad i dobro uvježbano pjevanje jedini su im preduvjet da prođu dalje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice
Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba