Obavijesti

Show

Komentari 111

Ante o Simoni: Orgijala je, pila i trudna se drogirala

Ante o Simoni: Orgijala je, pila i trudna se drogirala
5

Obračun bivšeg bračnog para: Simona Gotovac uzrujala se zbog Antine autobiografije i zaprijetila mu da će odgovarati za sve ono što je napisao

VIDEO

Očekujem tužbe zbog knjige i njezinu zabranu, rekao je Ante Gotovac (41) na predstavljanju autobiografije “Vrag” u zagrebačkom klubu na kojem se pojavio s dva sata zakašnjenja. Osim Maje Morales i Sabine Čedić, nitko od poznatih mu nije došao. Zavalio se u separe okružen zaštitarima i odbio reći još nekoliko riječi o knjizi. Mikrofon je prepustio Jaci, koja je zapjevala narodnjak. Ante je optužio suprugu Simonu (25) da je trudna pila alkohol i šmrkala kokain. Napisao je i da je s njim orgijala te da se pali na žene. Tvrdi da Simona ima bulimiju, da ga je varala i trošila na krpice dok je on zarađivao.
- Načula sam što je pisao i odgovarat će jer spominje maloljetno dijete - rekla je Simona. Čuvši da ga je nogom lupila u glavu dok su se vozili i da je trudna šmrkala kokain, Simona se uzrujala.
- Gluposti! Savjest mi je čista. Zbog djeteta neću komentirati. Neka me proziva, to dovoljno govori o njemu kakav je - zaključila je Simona.

RAT BIOGRAFIJA

ANTE O SIMONI:
• Ante opisuje kako je Simonu upoznao na tulumu u svom stanu na Srebrnjaku. Piše da se u njegovu jacuzziju “ševila” s poznatim pjevačem, kojeg zove Bony. Potom se, tvrdi Ante, “dobro poševila s njim”
• Ante otkriva da ga je Simona prestala uzbuđivati nakon što se zaljubila u njega: “No raskalašene zabave u našem domu su se nastavile. Simona se palila i na djevojke, znala nam se pridružiti tijekom seksa”.
• “U matičnom uredu bili smo ubijeni od bijelog. Čim smo ušli u kuću, rekao sam svatovima da mogu ostati samo oni raspoloženi za grupnjak. Tri se dana ružilo. Šampanjac, bijelog ko u priči. O seksu da i ne govorim”.
• “Ja sam cijele dane provodio radeći u firmi, a Simona je šopingirala po gradu. Svakog je dana trošila na krpice i gluposti”.
• “Simona je bila trudna. Uhvatila nas je panika. S obzirom na to da nije znala da nosi dijete, Simona je sve vrijeme uzimala bijelo i pila alkohol”.

SIMONA O ANTI:
• I Simona kaže da je Antu upoznala na njegovoj zabavi, no ona je, napisala je, u njemu vidjela ostavljeno dijete: “Osjećala sam se kao da sam mu majka. Nisam se zaljubila u njega nego ga zavoljela”.
• Simona tvrdi da ju je Ante varao dok je ona njemu kuhala smišljajući menije za 20 kuna jer nisu imali novca: “Zatvorio me doma i išao je na kojekakve zabave do jutarnjih sati”.
• Simona opisuje dane trudnoće: “Ponižavao me, dovodio 'prijateljice’ u kuću. Morala sam noću taksijem bježati svekrvi, a u ušima mi je odzvanjao njihov smijeh... Dočekali bi me sa salvama smijeha i nazivali me debelom”.
• “Bila sam užasno tužna. Zbog Ante sam odbacila sve. Revije, karijeru, ugovor sa Chanelom vrijedan 250.000 dolara, slavu... A on je postao loš. Sve gori i gori. Bojao se, bio ljubomoran”.
• “Htjela sam dijete s njim. Postati majkom, njega napraviti ocem. Po treći put. Znala sam da nema kontakata sa svojom bivšom ženom i svoje dvije prekrasne kćeri , ali nisam znala da je to njegov izbor”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 111
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao