Obavijesti

Show

Komentari 17

Ante skinuo čak 10,2 kg u prvom tjednu sudjelovanja u showu...

Ante skinuo čak 10,2 kg u prvom tjednu sudjelovanja u showu...
5

Velika je promjena s hranom i treninzima. Nema začina, potpuno je druga prehrana. Nema mesa u količinama u kojima sam navikao, nema čokolade, nema gaziranih sokova, potužio se na vaganju

VIDEO

U današnjoj emisiji 'Života na vagi' kandidati su uz pomoć nutricionistice Martine Linarić učili kakvu prehranu uvrstiti u svoju svakodnevicu. Kandidati podijeljeni u timove morali su pogoditi o kojim se namirnicama radi, a tim koji izgubi, cijeli će tjedan morati kuhati za druge. Pokazalo se da im prepoznavanje ribe ide jako loše, a nije puno bolje išlo ni s drugim namirnicama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Sanja Žuljević u 24 pitanja 11:25

Matea I. priznala je da je prvi put čula za kus-kus, a Ljubinka je rekla kako takve namirnice baš nikad ne koristi. Plavi tim je pokazao ipak nešto više znanja pa će crveni postati vladari kuhinje. Pred kandidatima je bio i posljednji trening prije prvog vaganja, na kojem treneri Maja i Edo pokušavaju izvući maksimum od svojih timova, no Maja priznaje da joj se njezini kandidati ne čine pretjerano angažirani. Posebno je pokušala motivirati svoju imenjakinju, Splićanku Maju, koja nije pokazala dovoljno motivacije.

- Žao mi je što trenerica Maja ne vidi da mi je stalo jer mi je stalo. Možda sam više u strahu - komentirala je Maja.

Muke su bile i u crvenom timu. Danijel M. žalio se na bolove, a Petra je u jednom trenutku počela hiperventilirati pa ju je trener Edo morao smirivati.

- Takve situacije su sastavni dio ovog procesa, ali uz pravu podršku oni će proći kroz to - kazao je Edo.

Već su pale i prve suze: Najteži kandidat ima 200 kilograma...
Već su pale i prve suze: Najteži kandidat ima 200 kilograma...

Njihovi rezultati vidjeli su se i na prvom vaganju od ulaska u kuću, koje je brinulo sve kandidate. Razveselila ih je ipak nova voditeljica Sanja Žuljević, koja im je najavila da nitko neće ispasti u ovoj emisiji. No kako bi se njihov dosadašnji rad ipak nagradio, dobit će zlatni kulen – on predstavlja jedan kilogram prednosti koji mogu iskoristiti u bilo kojem trenutku. No ako ga ne iskoriste do kraja, zlatni kulen će pobjedniku showa donijeti još 20 tisuća kuna uz već osiguranih 150 tisuća kuna.

Prva je na vagu išla Ljubinka, koja je od početnih 113,8 kg izgubila 4,7 kg. Drugi je na vagi bio Splićanin Danijel, koji je rekao da se nada da će nakon 'Života na vagi' moći trčati i da će moći trčati po Marjanu bez da se zapuše. Njemu je vaga sa 191,1 kg pala na 184,2 kg.

Ana je u 'Život na vagi' ušla kao najdeblja kandidatkinja, a kako dugo godina nije ni potrčala, smatra velikim napretkom već i činjenicu što se u showu napokon pokrenula. Ana je imala 170,2 kg, a na vaganju je u prvom ciklusu skinula 6,6 kg.

Treneri su urlali već na prvom 'sastanku', a kandidati plakali
Treneri su urlali već na prvom 'sastanku', a kandidati plakali

Maja je Sanji priznala da muku muči s prehranom i da povrće nikad ne jede, što bi joj moglo predstavljati problem za daljnji napredak. Ona je sa 138,6 kg došla na 133,7 kg.

- Nisam toliko očekivala i baš sam zadovoljna - kazala je zadovoljno Maja.

Zdravka je od startnih 123 kg nakon prvog ciklusa pala na 119,1 kg, dok je Olivera u prvom ciklusu izgubila 3,9 kg te sad ima 153,2 kg. Boris je na vaganju ispričao da mu je djevojka poginula u prometnoj nesreći nakon što joj je on dao svoj auto da ode po prijateljicu, a to mu je, kaže, stvorilo veliku grižnju savjesti i sebe je krivio za tu tragediju. Boris je imao 172,7 kg a nakon prvog ciklusa lakši je za 8,6 kg. Zadnji iz plavog tima na vagu je išao Ante.

- Velika je promjena s hranom i treninzima. Nema začina, potpuno je druga prehrana. Nema mesa u količinama u kojima sam navikao, nema čokolade, nema gaziranih sokova - potužio se Ante na vaganju.

Ante je u show ušao sa 200,7 kg, a nakon prvog ciklusa ima 190,5 kg, što je 10,2 kg manje. Ukupno su plavi u prvom ciklusu izgubili 49,7 kg!

Ostalo je još malo do kraja prijava: Prijavi se na Rap Camp i osvoji nagradu u vrijednosti 150.000 kuna!

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao