Show

Komentari 9

Anton i Doris napustili show zbog frizure: Ovo je malo glupo

Anton i Doris napustili show zbog frizure: Ovo je malo glupo

Show je napustio još jedan par – Anton i Doris, a u eliminacijskom dvoboju ostanak su si izborili Marino i Petra

U prošloj epizodi genijalci su birali najljepšu stanarku vile, a ovoga puta morali su se suočiti s novim izazovom – izradom svečane frizure za svoje partnerice. Njihov uspjeh ocjenjivali su u ovoj emisiji make up artistica Nicole Massan i stilist kose Martin Posavec.

Najviše problema u izvršavanju zadatka imali su Martina i Nino, jer je Nino imao poteškoća u pamćenju uputa za izradu frizure koje mu je govorila njegova partnerica.

- Ti si jedini ispao glup, a svi dečki su zapamtili - odbrusila mu je Martina te dodala kako nije ni znao staviti ukosnicu, na što ju je on podsjetio kako nije razlikovala Portugal i Španjolsku u prošlom izazovu.

- Ali ja sam pobijedila. Ja sam dva puta pobijedila, a ti nijednom - rekla je Martina svom partneru. 

- Jednostavno nije išlo. Umjesto da ispliva, on je odustao - komentirao je ovaj par član žirija Martin Posavec. Kandidati su nakon izrade frizure dobili još deset minuta za novi dio izazova – šminkanje partnerice u kojem su morali upotrijebiti tuš, rumenilo i ruž. 

- Gdje ide sjenilo, svi su dečki zapamtili osim tebe - ponovno je Martina napala Nina.

- Ne možeš u jednom objašnjavanju zapamtiti to sve - odgovorio joj je ponavljajući kako ne može raditi uspješno zadatak nakon što mu je tek pokazala nešto što nikad nije vidio u životu, na što je Martina zaključila kako je to jako žalosno.

 Pobjedu je u izazovu ipak odnio Luka, kojeg su članovi žirija posebno pohvalili za šminku.

- Ljudi su nas počeli mrziti, dvosjekli je mač odnijeti pobjedu ali baš sam ponosan na samog sebe - izjavio je nakon pobjede. Njegova i Adrianina odluka pala je na Marina i Petru.

- Ovo je sve igra, nije nominacija ništa kritično loše, nikoga ne ubijaš - rekao je Luka u svoju obranu. Nino i Martina za nominaciju su odabrali Antona i Doris zbog rezultata u ženskom izazovu.

- Malo glup razlog, svakako bi nas nominirali bez obzira na izazov - kazala je Doris.

- Moguće da to ima veze s onom prepirkom s Nicol - rekao je Anton. Najslabiji rezultat imali su Anton i Doris, stoga oni napuštaju natjecanje.

- Ja sam očekivao da će mene Anton rasturiti - kazao je iznenađeni Marino s kojim se složila i partnerica Petra.

- Nema veze, tako je trebalo biti, sve se dešava s razlogom i naše vrijeme je tu završeno - rekla je Doris koja je ponovila kako joj je žao što je za nju došao kraj natjecanja.

- Anton je bio super partner, cijelo vrijeme je podnosio moje kritike -  pohvalila je Antona Doris.

Najčitaniji članci