Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
14 komentara

Antun Ponoš i 'Kućni ljubimci' ponovno se vraćaju na HRT

Drago mi je što se emisija vraća u program jer je to projekt koji traje gotovo 26 godina, izjavio je autor i voditelj emisije 'Kućni ljubimci' Antun Ponoš povodom 'reanimacije' emisije

Foto: DRAZEN_PAJTLAR*
14 komentara

Od subote 7. svibnja ljubitelji životinja ponovno će na Hrvatskoj radioteleviziji moći pratiti emisiju 'Kućni ljubimci' autora Antuna Ponoša. Emisija se vraća u svoj dugogodišnji termin subotom ujutro na Prvome programu Hrvatske televizije.

- Drago mi je što se emisija vraća u program jer je to projekt koji traje gotovo 26 godina. Cijenim što nova urednička struktura na Hrvatskoj radioteleviziji prepoznaje moj rad, a zahvaljujem i mnogobrojnim gledateljima koji su dali podršku emisiji i tražili njezin povratak na Hrvatsku televiziju. Nastojat ćemo i dalje zajedno pomagati kućnim ljubimcima i njihovim vlasnicima - izjavio je autor i voditelj emisije Antun Ponoš.

Kroz emisiju Kućni ljubimci prošlo je više od 40 tisuća gostiju, a zbrinuto je oko 100 tisuća kućnih ljubimaca. Uz emisiju su odrasle mnoge generacije gledatelja, a dosad je emitirano više od 1300 emisija. 

Autor Antun Ponoš ističe kako će gledateljima i dalje predstavljati zanimljive kućne ljubimce, pomagati im veterinarskim i stručnim savjetima, pratiti rad i aktivnosti kinoloških i felinoloških udruga te udruga za zaštitu životinja i prihvatilišta za napuštene životinje. Emisija će pratiti i brojna edukacijska i zabavna događanja i izložbe.

Naši partneri pišu
Message