Show

Komentari 15

Arnerić odlazi u Indiju: 'Želim iskusiti strog asketski život...'

Arnerić odlazi u Indiju: 'Želim iskusiti strog asketski život...'

Nakon što je u ožujku ove godine bila na rubu smrti, Arnerić se oporavila, u međuvremenu je glumila i u kazališnoj predstavi 'Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo', a sad je najavila kako odlazi na putovanje u Indiju

Glumačka zvijezda bivše države Neda Arnerić (66) odlučila je otići u Indiju. U intervjuu za srpski 'Hello' glumica je otkrila zbog čega se odlučila na tako daleki put i kakvi su joj planovi za dalje. 

- Želim iskusiti strog asketski život. Kad nastupe pauze pritajim se tako i radim neke druge stvari - izjavila je Arnerić koja će morati postiti, svakodnevno se moliti, nositi pohabanu odjeću te jesti samo jedan obrok na dan. 

- Maštam o penziji u Alpama, možda napišem i knjigu o svojem životu. Volim raditi mnogo toga, ja sam, recimo, pod stare dane učila strani jezik - dodala je glumica.

Podsjetimo, Arnerić je bila na rubu smrti u ožujku ove godine, kada ju je Hitna pomoć dovezla na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu. Arnerić je popila 20 tableta za smirenje u kombinaciji s lijekovima za hipertenziju, odnosno povišeni krvni tlak, piše Avaz.ba

Glumica je u bolnici bila 40 dana, nakon čega se uspješno oporavila te najavila povratak na glumačku scenu. U rujnu ove godine vratila se na kazališne daske predstavom 'Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo', a publika ju je dočekala velikim pljeskom. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Najčitaniji članci