Obavijesti

Show

Komentari 0

Arsen Dedić i Massimo pjevali su s klapom Cambi u Zagrebu

Arsen Dedić i Massimo pjevali su s klapom Cambi u Zagrebu
1

Klapi Cambi iz Kaštel Kambelovca na pozornici u Domu sportova pridružili su se Massimo, legendarni Arsen Dedić i slovenska pjevačica Nuša Derenda

VIDEO

Uz dalmatinsku kulisu i sjajnu koncertnu produkciju koja je bila u potpunosti prilagođena klapskim pjevačima, publiku je ovog petka u Domu sportova očarala klapa Cambi iz Kaštel Kambelovca.

Kao gosti su im se na pozornici  pridružili jedinstveni Massimo, legendarni Arsen Dedić i slovenska pjevačica Nuša Derenda. Bila je to večer koja je oduševila sve, od izvođača koji nisu krili svoje uzbuđenje do publike koja je mogla uživati u velikom koncertnom spektaklu!

Prije koncerta klapa je izjavila da ima tremu dijeliti pozornicu sa Arsenom na što je on rekao: 

- Nemaju nikakav razlog za tremu, bio sam na pokusu s njima u pola šest i toliko su dobro to sve ozbiljno i profesionalno pripremili. Toliko dobro sviraju i pjevaju da sam ja imao ove dane tremu, mogu ti reći ozbiljnu zato jer nisam znao što me čeka jer s njima nisam nikad nastupao mada znam njihov rad i jedanput sam ih uživo slušao u Opuzenu. I sada je mene zanimalo što oni rade u jednoj posebnoj vrsti, koje su ipak moje autorske tri pjesme, ali su ih tako napravili da kapa dolje, da je moj strah prošao a njihov nije trebao nikada ni postojati. Samo u toj mjeri ih nisam poznavao i sada mi je drago da ih ovoliko poznajem - rekao je. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tijekom koncerta u pozadini na video zidu klapa je ekskluzivno za svoju vjernu publiku pustila i dokumentarac koji su snimali na američkoj turneji, na turneji koju su obilježili rasprodanim koncertima, na turneji koja im je doslovno otvorila vrata u svijet. Ovaj dokumentarac premijerno je prikazan, a pokazuje njihove uspjehe u New Yorku, nastup na Time Squareu, oduševljenu publiku u Chicagu.

Nakon toga na pozornicu izlazi legendarni Arsen Dedić i izvodi  svoju kultnu pjesmu "Vraćam se", a na pjesmi "Odlazak" koja je već godinama klapski standard pridružuje mu se i klapa. Drugi gost večeri je bila Nuša Derenda, popularna  slovenska pjevačica s kojom su nedavno snimili pjesmu "Poletna noč", jednu od najpopularnijh slovenskih pjesama svih vremena.

Nakon  hitova "Ne more mi bit" i "Jedna rič"  klapi se pridružuju Massimo i Arsen koji izvode Arsenovu "Ne plači" koju je Massimo maestralno prvi put izveo na Arsenovoj autorskoj večeri u Opatiji  koja mu je obilježila karijeru i započeo novu fazu u svojoj uspješnoj karijeri.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju