Obavijesti

Show

Komentari 19

Ashton svjedoči protiv ubojice bivše cure, našli njegove otiske

Ashton svjedoči protiv ubojice bivše cure, našli njegove otiske
7

Kutcher nije osumnjičen za ubojstvo bivše, ali svjedoči na sudu jer su mu otisci pronađeni na vratima. Kada je saznao da je ubijena, Ashton je otišao na policiju jer je dirao kvaku dok je pokušavao otvoriti njezina vrata

VIDEO

U srijedu 29. svibnja, Ashton Kutcher (41) svjedočio je na suđenju Michaelu Thomasu Gargiulu (43) koji je optužen za ubojstvo glumčeve bivše djevojke, studentice i striptizete, Ashley Ellerin. Te večeri, 21. veljače 2001., glumac je svratio do kuće 22-godišnje Ashley, kako bi je odveo na zabavu nakon dodjele Grammyja. Došao je do nje, ali mu nije otvarala vrata, a nije se javljala ni na pozive pa je glumac pomislio da je ljuta na njega, piše People.

Vidio je kroz prozor crvenu mrlju na tepihu i pomislio da je to od crvenog vina jer su par dana prije kod nje imali nekakvu kućnu zabavu pa ga to nije zabrinulo. Jutro nakon kobne večeri je izbodeno Ashleyno tijelo pronašao njezin cimer.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:05

Policija je pronašla DNK uzorak 2008. koji su povezali s Michaelom Gargiulom, serviserom klima uređaja koji je nedugo zatim ubio još jednu ženu, a povezuje ga se i s ubojstvom iz 1993. gdje je također žrtva izbodena. Živio je u blizini svake žrtve.

Actor Ashton Kutcher testifies at the murder trial of accused Serial killer Michael Thomas Gargiulo in Los Angeles

Kutcher nije bio osumnjičen za ubojstvo, ali je morao svjedočiti na sudu jer su njegovi otisci pronađeni na vratima. Kada je saznao da je ubijena, Ashton je otišao na policiju, zabrinut, jer je dirao kvaku dok je pokušavao otvoriti njezina vrata. 

- Moji otisci su na tim vratima, a ja sam poludio - rekao je. 

Actor Ashton Kutcher testifies at the murder trial of accused Serial killer Michael Thomas Gargiulo in Los Angeles

On je pretpostavio kako je Ashley otišla s prijateljicom i zeznula dogovor s njim. Prije nego je otišao kod Ellerin gledao je dodjelu Grammy nagrada kod prijateljice glumice Kristy Swanson (49).

- Pretpostavio sam da je otišla negdje, možda i od ljutnje jer sam kasnio - rekao je Kutcher. 

Svjedočio je oko 40 minuta, u plavom odijelu s košuljom i kravatom. Na sudu je bio i Ashleyn otac.

Daniel Nardoni, defence attorney, questions actor Ashton Kutcher at the murder trial of accused serial killer Michael Thomas Gargiulo in Los Angeles

Holivudski glumac jedan je od više od stotinu svjedoka koji svjedoče na suđenju Michaelu kojeg su tužitelji opisali kao serijskog ubojicu, koji ubija iz seksualnih pobuda. Ubojica bi svoje žrtve potajice promatrao, uhodio, potom izbo nožem. Tužitelji traže smrtnu kaznu za Gargiula, koji se ne smatra krivim.

Actor Ashton Kutcher testifies at the murder trial of accused serial killer Michael Thomas Gargiulo in Los Angeles

- Moj klijent opovrgava bilo kakvu povezanost s ubojstvima te smatra da se policija urotila protiv njega - rekao je odvjetnik osumnjičenog. Tužitelji kažu da se ubojica ušuljao u dom žrtve i 47 puta je izbo nožem dok se ona pripremala za izlazak s glumcem.

Uz Ashley, Michael je u prosincu 2005. brutalno ubio Mariju Bruno koja mu je u vrijeme smrti također bila susjeda. Još 1993. u Chicagu je ubio 18-godišnju Triciju Pacaccio. Osim što mu je bila susjeda, zajedno su išli u razred. Uhitili su ga tek 2008. kad se DNK koji su pronašli u stanu Michelle Murphy, jedine koja je monstruozni napad preživjela, poklapao s njegovim. 

Ashton Kutcher i Mila Kunis kuću platili 70 milijuna kuna
Ashton Kutcher i Mila Kunis kuću platili 70 milijuna kuna

Ashton Kutcher je u braku od 2015. s glumicom Milom Kunis (35) s kojom ima dvoje djece, kćer Wyatt (4) i sina Dmitrija (2).

Ashton Kutcher rings opening bell at NYSE - New York

PROCURILE GOLIŠAVE FOTKE PJEVAČICE: 'Dobivam odvratne komentare, ovo je previše'

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje