Obavijesti

Show

Komentari 16

Asim Ugljen i supruga proslavili su 12 godina braka: 'Otac mi je rekao da ću upropastiti ženu'

Asim Ugljen i supruga proslavili su 12 godina braka: 'Otac mi je rekao da ću upropastiti ženu'
5

Duhoviti glumac na Instagramu je progovorio o tome koliko mu znači obitelj. Raznježio je anegdotom pratitelje koji su čestitali supružnicima 12 godina braka

Hrvatski glumac Asim Ugljen (37) široj je publici poznat po ulozi u seriji 'Kud puklo da puklo'. Nedavno je proslavio 12. godišnjicu braka sa suprugom Martom Bolfan Ugljen.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

U emotivnom tekstu uz fotografiju na Instagramu posvećenom njoj, te njihovoj djeci Dinu i Leili, pokazao je koliko mu znači obitelj, ali i otkrio kako je otac htio da ju ostavi jer će ju "upropastiti".

Prenosimo objavu u cijelosti:

Prije 12 godina smo se uzeli i postali muž i žena. Ovo je prva godišnjica koju slavimo. Obično bi ih zaboravili, pa bi nas Vlado podsjećao na godišnjicu. Kad smo prohodali, Sviben mi je rekao da moram prekinut s njom jer je ona bila najbolji, a ja najgori student na Akademiji i da ću je pokvariti.

Glumac Asim Ugljen priznaje: 'Kajak mi je draži od glume...'
Glumac Asim Ugljen priznaje: 'Kajak mi je draži od glume...'

Strgao sam mu se od smijeha. Kad je zatrudnjela, moj otac mi je rekao da ću upropastiti život dobroj mladoj ženi i rekao mi je da neću izdržati dva tjedna u braku i da je ostavim jer to nije zaslužila. Strgao sam mu se od smijeha. Nitko nam nije predviđao više od par mjeseci. A ja sam se smijao. Nevjerni Tome, za*ebali ste se svi u računici, 12 godina braka i 15 veze.

Zato sam se smijao. Jer mi smo znali. A vi ste lupetali. Hvala ti na svim ovim godinama. Hvala ti na Dinu i Leili. Hvala ti na svim zajedničkim koracima. Hvala ti na svim svađama koje smo nadišli Hvala ti na svim čuvanjima leđa. Hvala ti na tome što si mi od prvog dana bila prijatelj i vjerovala u mene.

Progovorio o bolesti: 'Operirao me tata. Inat je bio jači od boli'
Progovorio o bolesti: 'Operirao me tata. Inat je bio jači od boli'

Kockala si se kao nitko nikada kada si izabrala mene. Nadam se da se nisi za*ebala. Jer ja nisam. Osvojio sam jackpot. Hvala ti na svemu. Nadam se da je ovo prvih 12 od 100. Hvala svima na Sljemenu što su se toliko potrudili oko naše godišnjice. Hvala Grbcu, Hrvoju, Heidi, Damiru, i najviše Dini što nam je pripremila doručak i sad nam radi ručak. Najbolji ste. Marta, volim te. Uvijek ću te voljeti.

Čestitke i "srca" u komentarima prštali su sa svih strana, a neki pratitelji su napisali i kako ih je rasplakao iskrenom objavom.

Asim često na društvenim mrežama s pratiteljima dijeli emotivne životne trenutke, a prošle godine se "otvorio" i opisao svoje iskustvo s tumorom, koji je na sreću bio benigni.

Glumcu ukrali naočale, šokirao se kad je otkrio lopova: 'Nije ni čudno da se cijepe preko reda'
Glumcu ukrali naočale, šokirao se kad je otkrio lopova: 'Nije ni čudno da se cijepe preko reda'

Sve se događalo prije pet godina, a ključnu ulogu odigrao je njegov otac i kardiokirurg Ranko. Asim se oporavio.

Nikad ne pišem o vlastitim kalvarijama, dok ne prođe puno godina, pa to postane priča iz prošlosti koje se s osmijehom...

Posted by Asim Ugljen on Wednesday, June 17, 2020