Show

Komentari 0

'Atomska plavuša': Charlize je poslana na nemoguću misiju

'Atomska plavuša': Charlize je poslana na nemoguću misiju

Zadatak joj je uništiti okrutnu rusku špijunsku mrežu koja je ubila jednog od britanskih agenata. No ubrzo će saznati da stvari nisu baš onako lake kakvima se čine

Agentica Lorraine Broughton (Charlize Theron) poslana je u Berlin u nemoguću misiju. Treba isporučiti dosje od neprocjenjive važnosti. Udružuje se sa šefom postaje Davidom Percivalom (James McAvoy, 'Podvojen', serijal o X-Menima) kako bi odigrala najsmrtonosniju igru špijuna.

Režiju filma 'Atomska plavuša' potpisuje David Leitch, suredatelj filmova o John Wicku te redatelj filma 'Deadpool 2', koji je zamislio brutalan i smrtonosan svijet. U filmu se pojavljuje John Goodman ('10 Cloverfield Lane', 'Kong: Otok lubanja') kao operativac CIA-e Emmett Kurzfeld, Til Schweiger kao zagonetni Watchmaker. Podršku će im dati i Eddie Marsan ('Sherlock Holmes', 'Snjeguljica i lovac') poznat samo kao Spyglass.

Pogledajte video

Uz gore navedene glumce ćemo u filmu moći vidjeti i Sofiju Boutellu ('Mumija', 'Kingsman: Tajna služba') kao agenticu francuske obavještajne službe Delphine Lasalle, Billa Skarsgarda kao Merkela, a pojavljuje se i Toby Jones kao istražitelj MI6-a Eric Gray. Film se temelji na seriji grafičkih romana  'The Coldest City' koje potpisuje Anthony Johnston.

'Atomska plavuša', u distribuciji Blitza, u naša kina stiže 17. kolovoza i to u najboljim formatima IMAX i 4DX.

Najčitaniji članci