Show

Komentari 6

Atraktivna pijanistica Lola je u Zadru oduševila i Đokovića koji joj se pridružio na pozornici...

Atraktivna pijanistica Lola je u Zadru oduševila i Đokovića koji joj se pridružio na pozornici...

Poznata je po interpretacijama Chopina, Liszta i Rahmanjinova te brojnim drugim izvedbama kojima je proteklih godina osvojila simpatije publike iz cijelog svijeta. Surađivala je i s violončelistom Stjepanom Hauserom

Večer prije glavnog turnira u sklopu teniskog spektakla 'Adria Tour' u Zadru, atmosferu su zagrijali pjevač Gibonni (51) i pijanistica Lola Astanova (34).

Ova dama svakako je bila iznenađenje večeri jer je oduševila svojom izvedbom, ali i atraktivnim izgledom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Za koncert je odjenula jednostavnu bijelu kombinaciju koja je istaknula njezine atribute, a publiku je 'počastila' skakutanjem na pozornici.

Lola je oduševila i tenisača Novaka Đokovića (33) koji joj se u jednom trenutku pridružio na sceni.

A da njih dvoje imaju dobar odnos, pokazuju Lolina videa na društvenim mrežama na kojima joj Đoković aplaudira te s njom svira. 

Pratitelje na Instagramu Lola redovito obraduje i golišavim izdanjima pa nerijetko svira samo u oskudnoj spavaćici.

Inače, ona je popularna po interpretacijama Chopina, Liszta i Rahmanjinova te brojnim drugim izvedbama kojima je proteklih godina osvojila simpatije publike iz cijelog svijeta.

Njezina izvedba Gershwinove 'Rapsodije u plavom' s Gerardom Schwarzom i All-Star Orkestrom dobila je nagradu Emmy za 2016.

U Hrvatskoj je boravila i nastupala više puta, a koliko voli našu zemlju govori i to da je prošle godine upravo na Zlatnom ratu snimila videospot za pjesmu 'Inspirit'. 

Astanova je hrvatskoj javnosti najpoznatija po duetima s violončelistom Stjepanom Hauserom (34), s kojim je pokrenula klavir i violončelo duet Lola & Hauser.

Glazbeni par objavio je sedam pjesama, a snimili su i spot za pjesmu 'Love Story'.

Najčitaniji članci