Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
27 komentara

Australci su priveli Duška Lokina zbog terorizma...

Lokin je na aerodromu zaboravio torbu, a kad se vratio po nju na njega su skočili specijalci. Ubrzo su pjevača pustili te mu oprostili novčanu kaznu

Miranda Čikotić
Foto: Miranda Čikotić
27 komentara

Duško Lokin (66) stigao je na aerodrom u Perthu 25. studenog oko 1 i 30 ujutro. Umoran od 24-satnog leta, na stajalištu taksija u zračnoj luci zaboravio je torbu s novcem i  dokumentima koje je imao u avionu.
- Shvatio sam to tek kasnije, pa sam se vratio nakon sat i pol. Imao sam što vidjeti: na deset metara oko torbe bili su znakovi “stop” i naoružani specijalci. Rekao sam da je torba moja, na što su dvojica specijalaca skočila na mene i unijela me u prostoriju sa strane. Baš su me grubo priveli - ispričao je Lokin, koji je u Australiju došao na turneju. Pustili su ga nakon pola sata ispitivanja, i nakon što su se uvjerili da je to na što reagiraju njihovi detektori Lokinov brijaći aparat.
- Rekao sam im da ću ja otvoriti torbu jer me nije bilo strah. No, dok sam išao prema tamo prepao sam se da je netko kasnije stavio nešto u torbu pa ću zaglaviti - rekao je Lokin. Policajci su, ističe Lokin, postali vrlo ljubazni uvidjevši da nije terorist. Čak su mu oprostili kaznu od gotovo 26.000 kuna.
- Toliko se tamo plaća ako zaboraviš torbu na aerodromu ili kolodvoru, pa dođu specijalci. Rekli su da će mi oprostiti jer sam letio 24 sata, ali da ću platiti tu kaznu ako opet zaboravim torbu na bilo kojem javnom mjestu - kazao je pjevač.

Naši partneri pišu
Message