Obavijesti

Show

Komentari 10

Australka šokirala lebdenjem, a zamalo su joj amputirali nogu

Australka šokirala lebdenjem, a zamalo su joj amputirali nogu
7

Došla sam iz Europe s ozbiljnom infekcijom koja je mogla završiti amputacijom noge. Pa čak i smrću. A sve zbog žulja. Svatko tko je nosio štikle zna da mogu 'ubijati', ali nisam mislila doslovno, rekla je Miller-Heidke

VIDEO

Kako su komentirali eurovizijski obožavatelji, sinoćnje polufinale u Tel Avivu u Izraelu bilo je lošije nego ikad. Ipak, predstavnica Australije, Kate Miller-Heidke (37), u prvoj je polufinalnoj večeri 64. Eurosonga imala najzanimljiviji scenski nastup.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Eurosong 01:32

Sa svojom je ekipom 'lebdjela' pozornicom pjevajući pjesmu 'Zero Gravity', koju je napisala sa suprugom Keirom Nuttallom. Pjesma govori o post porođajnoj depresiji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na sebi je imala haljinu koja podsjeća na vjenčanicu, a kompletan stajling upotpunila je krunom. Fanovi Eurosonga su se šalili kako nalikuje na još jednu Disneyjevu junakinju.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Mogla je Australija puno bolje, ali kad vidim kakve su nastupe drugi imali, još smo mi i dobri. Ne znam što je ljudima dok biraju pjesme. Očito ih baš boli briga za to - bio je jedan od komentara.

- Hvala svima koji su glasali za mene, izvan sebe sam. Oduševljena sam što idem u finale. Teško je naći riječi. Hvala - komentirala je Kate.

U finale idu susjedi: Slovenija i Srbija izborile su svoje mjesto
U finale idu susjedi: Slovenija i Srbija izborile su svoje mjesto

Prije nastupa javila se svojim fanovima na društvenim mrežama i zahvalila što su se ustali rano kako bi je bodrili. 

- Nervozna sam, a prekrivanje očiju rukom mi pomaže da se smirim. Hvala što ste se probudili u ranu zoru kako bi gledali moj nastup. Volim vas - rekla je u videu.

Prije gotovo tjedan dana oporavljala se od infekcije opasne po život, koju je zadobila tako što je nosila visoke pete. 

- Došla sam iz Europe s vrlo ozbiljnom infekcijom koja je mogla završiti amputacijom noge. Pa čak i smrću. A sve zbog žulja. Svatko tko ih je nosio, zna da visoke pete mogu 'ubijati', ali nisam mislila doslovno - napisala je u opisu fotografije dok je ležala u bolnici i nastavila: 

-  Posljednjih nekoliko mjeseci imam hrpu aktivnosti. Svaki je dan nešto novo. 'Trčala' sam prema svibnju, a zapravo sam bila potpuno nepripremljena... Nisam mislila na to da bi moji planovi mogli biti uništeni nesretnim okolnostima. Prvih nekoliko dana u bolnici mi je u magli, ali sve je u znaku injekcija, lijekova protiv bolova, Netflixa i suza. 

Druga polufinalna večer Eurosonga, u kojoj nastupa i hrvatski predstavnik Roko Blažević s pjesmom 'The Dream', na rasporedu je u četvrtak, a finale je u subotu. U utorak su nastupili predstavnici iz 17 zemalja, a u finale su prošli predstavnici Grčke, Bjelorusije, Srbije, Cipra, Estonije, Češke, Australije, Islanda, San Marina i Slovenije. 

POGLEDAJTE VIDEO O ROKU BLAŽEVIĆU:

 

Pokretanje videa...

01:19

ROĐENJE SINA GA JE DOKRAJČILO? Meghan sad mora biti jaka, Harry se slomio

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac