Obavijesti

Show

Komentari 9

Autor 'Zorice: Ako se mojoj kćeri pjesma svidi, bit će hit

Autor 'Zorice: Ako se mojoj kćeri pjesma svidi, bit će hit
3

Pjevač Denis Dumančić otkriva kome je posvetio album, kako provodi vrijeme sa svojom suprugom Zoricom te zašto gleda u mobitel baš prije svakog koncerta

VIDEO

Otkad je prije tri godine postao otac, frontmen Letećeg odreda Denis Dumančić (44) priznaje da mu se život potpuno promijenio. Sve se njemu i supruzi Zorici vrti oko kćerkice Dene. Upravo je trogodišnjakinji posvetio novi, nedavno objavljeni album “Agent za ljubav”. Na novim pjesmama je radio od 2010. godine.

- ‘Jutro poslije brijanja’ objavili smo 2007. pa me uhvatila panika da će CD kao format izumrijeti dok ne objavimo novi. Zato smo se požurili - rekao nam je Denis Dumančić, koji je na novom nosaču zvuka surađivao s Kikijem Rahimovskim, Željkom Bebekom i Ivanom Banfić. Na albumu se nalazi i rock verzija hita “Zorica”, koju je Denis lani napisao “Mejašima”. Njegovoj Deni mladi tamburaši omiljeni su bend. Denis se šali da po njoj zna hoće li nešto biti hit ili ne jer, ako joj se pjesma svidi, uspjeh je zajamčen. 

'Mojoj Deni trenutno su najveći hit - Mejaši'

- Sve pjesme Mejaša zna napamet. Donedavno nije htjela ništa drugo slušati osim mog novog albuma. Valjda mi prepoznaje glas. Zorica i ja smo skoro izludjeli od istih pjesama - kroz smijeh je kazao Denis te dodao da je Denino rođenje 8. studenog 2010. njegov najvažniji dan u životu.

- Iskreno, nekad mi se čini da se i ne sjećam života prije njezina rođenja. Sada je sve podređeno samo njoj. Priznajem da sam je razmazio - kaže Dumančić i dodaje da je njegova supruga Zorica stroža od njega.

- Sve joj dopustim jer sam slab na njezine suze. Zna ona kako će me pridobiti - sa smiješkom objašnjava Denis. Kći je dobio u 42 godini i, premda će neki reći kako je to prilično kasno za roditeljstvo, Dumančić smatra kako je Dena stigla u pravo vrijeme nakon 12 godina braka.

Suprugu voli razveseliti ružom ili čokoladom

- Sretan sam jer je Dena došla u naš život kad sam već prošao svoju ludu fazu - priznaje glazbenik i dodaje da je potajno priželjkivao da im prvo dijete bude djevojčica. Dugo su razmišljali o imenu. Željeli su da to bude izvedenica od pjevačeva imena. Odluka je pala na Dena jer im je ime bilo neobično, a opet je slično Denisovu. Od samog rođenja Denis je želio sudjelovati u Deninu odgoju i odrastanju. Budući da se Zorica, koja radi kao prevoditeljica, nakon šest mjeseci rodiljnog dopusta vratila na posao, Denis je preuzeo brigu o kćerkici.

- Eto, zbog kćeri sam naučio i kuhati. Danas sam majstor za kompliciranija jela poput pašticade, čobanca. No najdraže mi je skuhati razna rižota - objašnjava glazbenik, koji se ne boji ni ostalih kućanskih poslova koje će rado obaviti kako bi pomogao supruzi.

Dumančićevi su jednako zaljubljeni jedno u drugo kao na početku veze. Denis priznaje da se trudi da ne nestane romantike u njihovu braku. Jedno drugo vole iznenaditi ponekom sitnicom, poput ruže, čokolade ili odu na romantičnu večeru.

- Nikad nam nije dosadno, uvijek imamo o čemu razgovarati. I svaki dan nam je sretan i potpuno ispunjen. Radimo poslove koje volimo, a slobodno vrijeme provodimo s našom Denom. Nađemo vremena i za izlaske na dobre koncerte, družimo se s prijateljima. Što bi nam više trebalo u životu? - ističe Denis i priznaje da ga je očinstvo promijenilo i u tome što je postao osjećajniji.

'Ako kći odluči ići u glazbene vode, neće nam biti žao'

- Priznajem, ne treba mi puno da zaplačem. Emotivac sam. Dirnu me tuđe tužne priče i sudbine kojih u posljednje vrijeme ime sve više - ističe Denis. Emocije igraju važnu ulogu u i njegovu radu. Pjesme, ipak, piše jedino kad je sretan. Napisao ih je na stotine, sebi i drugim izvođačima. No ističe da se ne srami niti jedne te ih s jednakim žarom piše i pjeva danas. Budući da je Dena još mala, ne vodi je na svoje koncerte. No upravo ga obitelj najviše opušta prije izlaska na pozornicu.

- Svatko ima svoju rutinu prije nastupa. Ja obavezno gledam Denine i Zoričine fotografije na mobitelu. To mi hrani dušu - otkriva Slavonac. Ponosno dodaje kako je mezimica Dena po temperamentu i izgledu savršena kombinacija mame i tate. Ipak, još ne razmišljaju što bi voljeli da radi u životu, no sigurni su da će joj biti potpora što god odlučila.

- Nadamo se tek da će jednog dana naći posao koji će voljeti. Ako odluči da želi biti u glazbenim vodama, naravno da nam to neće biti žao - slažu se Denis i Zorica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao