Obavijesti

Show

Komentari 210

Ava: Ja se ne seksam ako ne postoji neka kemija i vibracija

Ava: Ja se ne seksam ako ne postoji neka kemija i vibracija
5

'NIJE TO SAMO FIZIKALIJA' Na pitanje bi li u višesatnom seksu više uživala sa Sammirom ili Kranjčarom, Ava je komentirala da joj nije presudan fizički izgled

VIDEO

Bilo je kod mene situacija kad bih nešto zapjevala pred prijateljicama, to je bilo 'Bože sačuvaj', u početku su za to trebali  čepići za uši! Nisam pjevačica, ja sam zabavljačica, voditeljica i model, otkrila je Ava Karabatić kada se u životu najviše osramotila u utorak ujutro u telefonskom razgovoru za Totalni FM.

Saša Lozar u rubrici 'Tajni gost' pripremio je tri pitanja ne znajući kome će ih postaviti, a kada je shvatio tko je s druge strane telefona nije se mogao suzdržati da ne postavi još koje.

'Kriva je cura od Nikolinog brata jer Nikola nema curu'

Povod gostovanju bio je skandal usred koje je Avin prezimenjak Nikola Karabatić završio u zatvoru. Sašu je zanimalo bi li se Ava zbog ljubavi bila spremna upustiti u kriminal i riskirati svoju slobodu. Dobro obaviještena Ava prije svega je objasnila Saši detalje afere: 'Kriva je cura od Nikolinog brata. Jer Nikola nema curu!'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Sama sam sebi najvažnija i na prvo mjesto sam sebe stavila tako da nije lijepo ništa žrtvovat zbog ljubavi! Žrtvovala bi neke normalne stvari i pozitivne stvari, ali nešto takvo ne bi - rekla je Ava. 

'Volim kad seks traje satima i satima'

I treće pitanje odnosilo se na aktualnu temu. Danas je naime Stingov rođendan. Pjevač je svojedobno priznao kako u tantričkom seksu uživa i po 7-8 sati pa je Sašu zanimalo što Ava misli o tome. Ava je prvo primijetila da je baš poput Stinga i ona konzervativna osoba jer drži do obitelji, ali da i ona voli kad seks traje 'satima i satima'.

Aktualna je i utakmica između zagrebačkog i kijevskog Dinama pa je Sašu zanimalo s kim bi Ava najradije uživala u višesatnom seksu, sa Sammirom ili Kranjčarom.

- Imam nekog drugog u vidu! Nije ti kod mene to samo fizikalija, ne fizički izgled! Kod mene nema seksa ako nema neke kemije, vibracije! Znam ih i jednog i drugog kao vrhunske sportaše. Prvo bi ih trebala upoznati - izjavila je Ava i pokazala svoje romantično lice.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 210
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje