Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
210 komentara

Ava: Ja se ne seksam ako ne postoji neka kemija i vibracija

'NIJE TO SAMO FIZIKALIJA' Na pitanje bi li u višesatnom seksu više uživala sa Sammirom ili Kranjčarom, Ava je komentirala da joj nije presudan fizički izgled

PR fotografije
Foto: PR fotografije

Bilo je kod mene situacija kad bih nešto zapjevala pred prijateljicama, to je bilo 'Bože sačuvaj', u početku su za to trebali  čepići za uši! Nisam pjevačica, ja sam zabavljačica, voditeljica i model, otkrila je Ava Karabatić kada se u životu najviše osramotila u utorak ujutro u telefonskom razgovoru za Totalni FM.

Saša Lozar u rubrici 'Tajni gost' pripremio je tri pitanja ne znajući kome će ih postaviti, a kada je shvatio tko je s druge strane telefona nije se mogao suzdržati da ne postavi još koje.

'Kriva je cura od Nikolinog brata jer Nikola nema curu'

Povod gostovanju bio je skandal usred koje je Avin prezimenjak Nikola Karabatić završio u zatvoru. Sašu je zanimalo bi li se Ava zbog ljubavi bila spremna upustiti u kriminal i riskirati svoju slobodu. Dobro obaviještena Ava prije svega je objasnila Saši detalje afere: 'Kriva je cura od Nikolinog brata. Jer Nikola nema curu!'.

- Sama sam sebi najvažnija i na prvo mjesto sam sebe stavila tako da nije lijepo ništa žrtvovat zbog ljubavi! Žrtvovala bi neke normalne stvari i pozitivne stvari, ali nešto takvo ne bi - rekla je Ava. 

'Volim kad seks traje satima i satima'

I treće pitanje odnosilo se na aktualnu temu. Danas je naime Stingov rođendan. Pjevač je svojedobno priznao kako u tantričkom seksu uživa i po 7-8 sati pa je Sašu zanimalo što Ava misli o tome. Ava je prvo primijetila da je baš poput Stinga i ona konzervativna osoba jer drži do obitelji, ali da i ona voli kad seks traje 'satima i satima'.

Aktualna je i utakmica između zagrebačkog i kijevskog Dinama pa je Sašu zanimalo s kim bi Ava najradije uživala u višesatnom seksu, sa Sammirom ili Kranjčarom.

- Imam nekog drugog u vidu! Nije ti kod mene to samo fizikalija, ne fizički izgled! Kod mene nema seksa ako nema neke kemije, vibracije! Znam ih i jednog i drugog kao vrhunske sportaše. Prvo bi ih trebala upoznati - izjavila je Ava i pokazala svoje romantično lice.

Naši partneri pišu
Message