Obavijesti

Show

Komentari 15

Ava: Pila sam modru galicu u školskom laboratoriju...

Ava: Pila sam modru galicu u školskom laboratoriju...
8

KEMIČARKA: Bivšoj farmerici Avi Karabatić je u školi najbolje išla kemija, a Stefany Hohnjec mučila se učeći njemački, a obožavala je talijanski

VIDEO

Studentica Ava Karabatić (23) završila je srednju farmaceutsku školu u Splitu. Osim latinskog, hrvatskog i engleskog jezika najdraža joj je bila kemija. Voljela je izrađivati sapune i znala je po cijele dane biti u školskom laboratoriju dok su njezini vršnjaci, govori Ava, pili alkohol i pušili.
- Ma šta će mi to? Dovoljno mi je što sam se u laboratoriju napila modre galice i naparila kemijskih spojeva. Nikad nisam bila za marihuanu jer želim da moj mozak djeluje ubrzano - kazala je studentica. U školi je bila vrlo dobar đak, ali je zbog dugog jezika znala dobiti negativnu ocjenue. Mrzila je tjelesni odgoj jer su je tamo silili da pleše.
- Za bečki valcer dobila sam jedinicu. Stvarno nisam bila za to, ali sam se jedan dan zainatila i zaplesala - govori Ava. Prije ispita je, kaže, imala rituale. Ustala bi u sedam sati, sjela u omiljeni kafić i zapalila cigaretu. Taj dan bi uvijek dobila odličnu ocjenu.
- Voljela sam školu, profesore i svoje prijatelje. I oni su mene obožavali jer sam normalna. Znali su da sam vrckasta, ali ne i zločesta - kaže Karabatić. Jezičnu gimnaziju u Poreču završila je Stefany Hohnjec (23).
- Uvijek sam bila povučena i sva u sportu. Puno sam putovala, tako da se nikad nisam ni s kim iz škole pretjerano zbližila. Imala sam jednu najbolju prijateljicu - ispričala je Hohnjec i dodala da je mrzila muškarce.
- Nerviralo bi me ako bi mi se netko udvarao. Dečki me nisu shvaćali, a ni ja njih. Iako sam išla na maturalce, nikad nisam pila. Sve do 18. godine kad sam počela izlaziti - zaključila je bivša sportašica Stefany.

MARLJIVO UČILA I TRENIRALA
Stefany Hohnjec završila je jezičnu gimnaziju u Poreču. Istobno se profesionalno bavila gimnastikom. Najmrskiji predmet bio joj je njemački, a obožavala je talijanski i zemljopis. Profesori bi joj zbog sporta često “progledali kroz prste”, ali nikad nisu poklanjali ocjene.

AVA SE SKINULA ZA PLAYBOY: JA SAM KRALJICA
Potpuno se opustila pred kamerama jer je zamišljala da je u nekoj bajci. Na snimanju za Playboy poskliznula se i pala u bazen jer je pokušala biti seksi. Pozirajući, osjećala se kao kraljica.

ZNA 500 POSLOVICA IZ LATINSKOG
Ava je u osnovnoj školi išla na natjecanja iz hrvatskog i povijesti, u kojoj je bila druga na županijskom. Poeziju je počela pisati u srednjoj školi. Briljirala je u engleskom i latinskom. Hvali se da zna 500 poslovica. Najdraža joj je “In vino veritas”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'