Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
16 komentara

Ava: U 'Parovima' mi je favorit Ivan, njega su najviše istukli...

U reality showu 'Parovi', gdje je Ava među glavnim voditeljicama, nerijetko se događaju masovne tučnjave. Karabatić ne odobrava takvo ponašanje, a osim Požgaja, navija i za Ivana s kojim se ljubila na kauču

Foto: Happy Tv
16 komentara

Svestrana Ava Karabatić (31) početkom lipnja dobila je posao na srpskoj Happy TV gdje vodi emisiju 'Upoznajte parove'. Nakon što je preuzela voditeljsku palicu, Ava je uvela novitete u show s kojima je, kako kaže, zadovoljna. 

- Dovodim glazbene goste, glumce, pisce, kreatore, političare, a uskoro mi kreće još jedna emisije i radujem se što je ovo prvo ljeto da neću imati slobodnog vremena - rekla nam je Ava. 

POGLEDAJTE VIDEO:

U reality showu 'Parovi', gdje je Ava među glavnim voditeljicama, nerijetko se događaju masovne tučnjave. Jednom prilikom je bivši političar Aleksandar Požgaj (35) zadobio udarce od gotovo svih sudionica showa, Jelena Ilić prijetila je Ivanu Marinkoviću i grebala ga po licu, a samo nekoliko dana nakon Ivana je tuklo nekoliko njegovih cimera iz vile. Ava nikako ne podržava takvo ponašanje. 

- Pomno ih pratim i naravno da, kao netko tko je na fakultetu prošao nasilje, protiv toga sam. Smatram da je jezik najjače oružje i da se sve može riješiti bez tučnjave. Ali stvarnost je drukčija - kaže Ava.

Foto: Happy Tv

Vila 'Parova' okružena je zaštitarima koji u bilo kojem trenutku mogu prekinuti sukob, ukoliko je do njega došlo. 

- Nasilje je strogo zabranjeno i sve je to psihološka igra - rekla je voditeljica. 

Foto: Happy Tv

Ava nam je otkrila i tko su joj favoriti u srpskom showu. 

- Vesna Rivas, Aleksandar Požgaj i naravno Ivan Marinković. On je netko tko je pokazao da se zna obraniti i to ne samo nasiljem. Dobio je najviše batina, ali je uvijek na vrhu tablice - kaže Karabatić koja se s Ivanom najviše i zbližila.

Foto: Happy Tv

Naime, kad je ušla kao gost iznenađenja u vilu, Ava je imala zadatak zavesti Marinkovića, u čemu je i uspjela pa su se ljubili na kauču. 

Foto: Happy Tv

U 'Parovima' se nalaze i Milijana Bogdanović (21) i Milojko Božić (74), takozvani kontroverzni par. Za njih Ava kaže da se zaista vole i da ne glume vezu. 

Foto: Privatni album

Nedavno je voditeljica uzela kratku pauzu od posla pa je uživala na crnogorskoj plaži u Kostanjici, a pratitelje na društvenim mrežama častila je fotografijama u kupaćem kostimu. 

Naši partneri pišu
Message