Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
38 komentara

Ava 'upala' u Parove: Plesala s Milojkom pa se ljubila na kauču

Atmosfera u reality showu 'Parovi' itekako se 'zakuhava'. Stanari su uživali u partyju, a zabavi se pridružila i Ava Karabatić. Požgaj je pokušao poljubiti jednu od stanarki, dok je pored njega sjedila Milijana...

Foto: screenshot/
38 komentara

'Parovi' su se sinoć dobro zabavljali. U vili srpskog reality showa su organizirali party, a stanare je dolaskom 'počastila' Ava Karabatić (31). Splićanka se itekako uklopila, a u jednom trenutku zaplesala je s kontroverznim parom, Milijanom Bogdanović (21) i Milojkom Božićem (74). 

Foto: Screenshot/youtube

POGLEDAJTE VIDEO:

Ava je i zapjevala, čime je oduševila ostale stanare. Ipak, nije se zadržala samo na partijanju, već se bacila i na zavođenje. Dobila je zadatak da zavede stanara Ivana Marinkovića, u čemu je i uspjela.

Foto: Screenshot/youtube

Ljubili su se na kauču, a njegova djevojka Jelena Ilić nije mogla da sakrije ljubomoru pa je skočila da se fizički obračuna s Ivanom.

'POPLJUVALA' GA Milijanina sestra: 'Milojko je u selu poznat kao perverznjak...'

Osiguranje ju je s mukama zaustavljalo i udaljavalo od Marinkovića, dok mu je ona bijesno dobacivala 'Bolje ti je da se sakriješ negdje! Bit ćeš mrtav do jutra!'.

Foto: Screenshot/youtube

Ava nije jedina koja je zavodila na zabavi. Izgleda da je Aleksandar Požgaj (35) brzo prebolio Milijanu pa je pokušao poljubiti drugu stanarku, Ivaniju Bajić, i to dok je Milijana sjedila pored njih.

Foto: Screenshot/youtube

- Ja zaspim svaku noć čekajući te! Ležim, čekam te u krevetu, ti dođeš na par minuta i onda odeš i pričaš sa drugima! Hoću da budeš pored mene! - rekla mu je Ivania.

Foto: Screenshot/youtube

- Noćnu molitvu sam skratio zbog tebe! Obećavam, od sada ću te buditi kad dođem! - Obećao je Požgaj.

POGLEDAJTE VIDEO:

PROCURILE GOLIŠAVE FOTKE PJEVAČICE: 'Dobivam odvratne komentare, ovo je previše'

Naši partneri pišu
Message