Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
44 komentara

Ava zeznula fanove: 'Nikad ne bih pokazala intimne dijelove...'

Povodom Dana žena svestrana Zadranka odlučila je dokazati kako ne živimo u ravnopravnom društvu jer se na gole muškarce gleda s pohvalama, a na gole žene s osudom

Foto: Privatna arhiva/kolaž
44 komentara

Ja se ne opterećujem datumima, već svaki dan pokušavam ljudima objasniti jednu stvar: nađite oazu samo za sebe i maknite sve što vam smeta, kaže Ava Karabatić (30). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Povodom Dana žena svestrana Zadranka odlučila je dokazati kako ne živimo u ravnopravnom društvu jer se na gole muškarce gleda s pohvalama, a na gole žene s osudom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Žene znaju biti veće kuč*e od muškaraca - tvrdi Ava. Svoju je pretpostavku odlučila i dokazati.

ZNA BITI I GRUBA Ava uči pucati iz puške: Sreća što se znam služiti gromadama

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

Osim što je voditeljica, spisateljica, slikarica, blogerica, glumica, manekenka, pjevačica, sportska novinarka i televizijska urednica, Karabatić daje i psihološke savjete. Po struci je diplomirana profesorica latinskog i talijanskog, a školovala se i za farmaceutskog tehničara. 

Od Ave je više zanimanja vjerojatno imao samo veliki Leonardo da Vinci. U nakani da ostvari renesansni cilj i postane homo universalis suvremenog doba, svestrana Ava počela se baviti i istraživanjima.

PLATIO JOJ I HOTEL Ava upoznala Sola Campbella: Zbog mene će doći u Hrvatsku

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

Kako bi dokazala da je u pravu, samoprozvana znanstvenica na društvenim je mrežama najavila da će se 'skinuti do gole kože i fotografiju objaviti na Instagramu. Pola sata ranije maloljetne pratitelje čak je pozvala da je otprate. Ipak, od golih fotografija na kraju nije bilo ništa, a sve je objasnila na svom blogu. 

Zar ste stvarno mislili da ću objaviti golu fotografiju? Nikad u životu ne bih javno objavila svoje intimne dijelove bez stikera. Uvijek se dovodi u pitanje moral, ali što je zapravo moral. Ja bih za sebe rekla da pripadam u skupini u kojoj je moralno ono što je za mene prihvatljivo, dok neprihvatljivo prokazuje kao nešto nemoralno, praveći se da za takvu razdiobu postoje kriteriji viši od skupnih (ili samo hegemoni) interesa pojedine skupine. Želim objasniti da moral nije nešto što ima svoju definiciju jer svaki pojedinac shvaća drukčije taj pojam - napisala je Karabatić.

Ističe da joj je dosta praznih priča.

Žene se ne bore. Izuzev Severine, Lady Gage i pojedinih. Ako uopće tko zna sto je borba... Svatko ima dva izbora - rekla nam je nedavno voditeljica.

KARABATIĆ BEZ CENZURE Ava se skinula gola: 'Zašto bi žene krile svoja savršena tijela'

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

Na pitanje misli li da je muškarcima danas lakše, Ava odgovara da nije.

- Najvažnija karta je sreća. Pa pogledajte samo koliko je muškaraca umrlo u zadnje vrijeme - zaključila je Karabatić s objašnjenjem.

Pratite nas na našem Instagram profilu

Naši partneri pišu
Message