Show

Komentari 30

Baby Dooks: Sin ne mari što imitiram žene, zanimljivo mu je

Baby Dooks: Sin ne mari što imitiram žene, zanimljivo mu je

STYLING NEVOLJE U interpretaciji Esme Redžepove Dooksu je najteže bilo navući dimije i ‘zadržati’ umjetne nokte koji su mu stalno otpadali zbog nepažnje

Pjevao sam njen veliki hit ‘Čaje šukarije’ i nisam imao problema s jezikom kao sa Psyem zbog kojeg sam morao učiti korejski, rekao je Baby Dooks (40).

David Vurdelja kaže kako i inače voli Esmu Redžepovu (71) i romsku glazbu. Obrađivao ju je i na albumu “Bolesne braće”, a producirao je i duet Nine Badrić (42) i Ljiljane Petrović (75) “Kralj života mog”. Kod transformacije u kraljicu romske glazbe najveći su dio posla, dodaje, odradili kostimografi i šminkeri. Najteže mu je bilo navući dimije, a nevolje su mu zadavali i umjetni nokti.

- Stalno sam zapinjao, pa su ih cure morale ponovno lijepiti - smije se glazbeni producent. Njegov sin Max (6) i dalje mu je najveći kritičar, ali i podrška. Tatine nastupe gleda na televiziji jer je nemiran da bi puna dva sata sjedio u studiju.

- U početku mu se nije sviđalo što tata imitira žene, no sada je promijenio mišljenje. Zanimljivo mu je bilo kad sam imitirao Marinu Perazić - kaže Baby Dooks. Svaki dan vježba nekoliko sati kako bi bio spreman za nedjeljnu emisiju.

- Nakon proba jurim na hokej, pa u studio - kaže. Dooks radi i pjesme za Yoghurt, bend u kojemu je s Bizzom (40), Janom Fabijanić (34) i Mariom Petrekovićem (42). 

Andreji Andrassy izazov je imitirati Michaela Jacksona

Radijska voditeljica i kolumnistica Andrea Andrassy (27) dva puta je pobijedila u showu imitacijama Shakire (37) i Severine (42). Pjevala je “Waka Waka” i “Moja štikla”. Imitaciji Michaela Jacksona jako se obradovala jer voli njegovu glazbu.

Najčitaniji članci