Obavijesti

Show

Komentari 25

'Bacali ga u zrak': Brozovićeva fešta uz ženu Silviju i kćerkicu

'Bacali ga u zrak': Brozovićeva fešta uz ženu Silviju i kćerkicu
9

Mještani Okuja su uz pucanj topa i feštu u dvorani proslavili srebro hrvatske reprezentacije i igru 'njihovog' Brozovića. Rođak Hrvoje Zagorec, posvetio mu je pjesmu 'Svi na stadion'...

VIDEO

Više-manje svaki 'srebrni' reprezentativac imao je zaseban doček u svom rodnom gradu nakon svjetskog prvenstva u Rusiji. Iako je Velika Gorica trebala prirediti slavlje Marcelu Brozoviću (25), taj plan se izjalovio. To je posebno naljutilo njegova oca Ivana, koji je uputio oštru poruku gradu rekavši da njegov sin očito nije njima na ponos.

Ipak, Brozovićev dolazak okupio je brojne mještane u selu Okuje, u blizini Velike Gorice. Uz pucanj topa i feštu u dvorani lokalnog restorana proslavili su srebrnu medalju i igru 'njihovog' Brozovića. Uz nogometaša su bili supruga Silvija (25) i kćer Aurora (1).

Nastupao je bend 'Kings', čiji je frontmen Hrvoje Zagorec, kako kaže, blizak rođak s 'Epic Brozom', a posebno za njega snimili su pjesmu 'Svi na stadion'.

- Svirali smo pretežno domaći pop rock. Orili su se Prljavci, Parni valjak, Bijelo dugme... sve što je Brozu odgovaralo - kaže nam Zagorec. Dodaje kako je fešta protekla dostojanstveno i kulturno. 

U žaru veselja, razdragani mještani su nogometaša talijanskog Intera nosili i bacali u zrak s hrvatskom zastavom. Proslava je trajala do ranih jutarnjih sati, a sve je bilo u organizaciji obitelji Brozović. Marcela su posebno oduševile torte koje su simbolizirale njega.

- Vidimo se ovdje za dvije godine kada budemo šampioni Europe - rekao je oduševljeni nogometaš. 

PJESMA ZA BROZOVIĆA:

- Ovo je bilo slavlje za malo širu familiju i prijatelje. Zašto Gorica nije napravila doček... to morate njih pitati - rekao nam je Marcelov tata Ivan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...