Show

Komentari 11

Badrić: Budva otkazana, vidimo se nekom drugom prilikom

Badrić: Budva otkazana, vidimo se nekom drugom prilikom

Voljela bih da dođe do tih vremena kada za jedan nastup možeš dobit 100 tisuća eura, pa ovim putem pozivam svakoga tko bi mi to platio da se slobodno javi, našalila se nedavno Nina

Dragi svi, Budva je i službeno otkazana 30.12. Vidimo se nekom drugom prilikom, napisala je pjevačica Nina Badrić (49) na društvenim mrežama. Rastužila je tako mnoge obožavatelji koji su htjeli doći na koncert. Za doček Nove godine ipak će biti posla jer će koncerta u Brčkom biti. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- U Brčkom dočekujemo Novu 2022. godinu. Nina Badrić i bend vas čekaju live. Tko zna tko će sve doći - rekla je pjevačica. 

Nina se nedavno u intervjuu za InMagazin osvrnula na doček Nove godine. Smetaju joj iznosi koji se spominju kad je u pitanju doček i kaže da ne dobiju toliko. 

- Hvala Bogu da ćemo za Novu godinu biti radno jer prošlu godinu svi smo odsjedili u svojim kućama. Puno je medijskih kalkulacija i puno je medijskih neistina oko honorara jer se izlazi s ciframa koje mnogi od nas nikada nisu ni vidjeli, a kamoli dobili za jedan nastup. Ali ja bih voljela da dođe do tih vremena kada za jedan nastup možeš dobit 100 tisuća eura, pa ovim putem pozivam svakoga tko bi mi to platio da se slobodno javi - našalila se. 

Najčitaniji članci