Obavijesti

Show

Komentari 207

Badrić ljubi srpskog voditelja? Fanove je zbunila fotografijom

Badrić ljubi srpskog voditelja? Fanove je zbunila fotografijom
15

Vijest da je pjevačica Nina Badrić ponovno zaljubljena, nakon samo dva mjeseca od raskida zaruka s poduzetnikom Tinom Bralom, izgleda da je samo pretpostavka njezinih obožavatelja

VIDEO

Za nove početke, neka ti je sa srećom, ovim riječima je pjevačica Nina Badrić (46), uz fotografiju sa srpskim televizijskim voditeljem Ivanom Ivanovićem (44), zaintrigirala javnost. Naime, na fotografiji ju voditelj grli i ljubi u obraz, dok nazdravljaju uz čašu vina u restoranu.

- I Bog nekad krivom crtom piše ravno - dodala je Nina u opisu, a u komentare su počele stizati čestitke za 'novi ljubavni par'. 

- Lijep su par. Nina je jedna divna žena, pjevačica. Nikad nije kasno naći ljubav svog života. Pristaju jedno drugom. Želim im sretan zajednički život i da ako Bog da u budućnosti okuse roditeljstvo - napisala je obožavateljica.

Pokretanje videa...

00:15

No, niti Nina niti Ivan nisu potvrdili vezu. Vijest da je Nina ponovno zaljubljena, nakon samo dva mjeseca od raskida zaruka s poduzetnikom Tinom Bralom, izgleda da je samo pretpostavka njezinih obožavatelja.

- Bravo za prave prijatelje, tako se bodre, bravo Nina - napisala je druga obožavateljica nakon što je Nina uz fotografiju napisala 'prijatelji' na engleskom jeziku. Kako je Ivan prije svega nekoliko dana dao otkaz na srpskoj televiziji 'Prva' na kojoj je imao vlastitu emisiji 'Veče s Ivanom Ivanovićem', izgleda kako je ovo bila prijateljska podrška. 

- To je to pitanje od milijun dolara, zašto sam donio odluku koju sam donio. Svi pišu da je to zato što prelazim na drugu televiziju, no nije. Donio sam tu odluku zato što mi je dosta. Dosta mi je da glumim budalu ovdje i da lažem sve vas da je sve normalno u ovoj zemlji - izjavio je Ivanović u svojoj posljednjoj emisiji koja na kraju nije emitirana na televiziji, ali je sporni video završio na YouTubeu.

Ivan ima kćer Stašu (15) s bivšom suprugom Zoricom koju je upoznao još 1992. godine. Vjenčali su se deset godina kasnije, ali odlučili su se rastati 2012. nakon čega su ga srpski mediji spajali s mnogim djevojkama, a neko vrijeme su nagađali da ga je  osvojila 15 godina mlađa Nikolija Radojević (29). 

- Njih dvoje se znaju tri godine i uvijek su među njima sijevale iskre. U početku im je prepreka za nešto više od prijateljstva bila razlika u godinama, ali Ivan je mlad duhom, tako da su vrlo brzo tu prepreku preskočili - rekao je izvor za Blic prije dvije godine.

VIDI OVO! Što Vam donosi horoskop u ostatku dana?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 207
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'