Show

Komentari 19

Badrić pokazala noge u nikad kraćoj haljini i dobila pohvale, Jacques: 'Jesi to bila na dejtu?'

Badrić pokazala noge u nikad kraćoj haljini i dobila pohvale, Jacques: 'Jesi to bila na dejtu?'

Pjevačica je na društvenim mrežama objavila fotku s ljetovanja a njezin su izgled pohvalile kolegice Jelena Rozga, Lana Klingor, Žanamari i mnogi drugi. Houdeka je zanimalo slavi li to Nina uspješan spoj...

Nina Badrić (49) posljednjih nekoliko dana uživa na otoku Hvaru, gdje se susrela i s kolegicom Majom Šuput (41) i njezinim sinčićem Bloomom. Maja je na svom Instagram profilu pokazala kako je sredila Blooma za 'spoj' s Ninom.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Večeras vodim Ninu Badrić na večeru pa sam se "picnuo"  Spreman sam za prvi dejt - napisala je Šuput u opisu fotke sina tom prilikom.

Nedugo nakon večere s Majom, Badrić je prošetala Hvarom u kratkoj haljini cvjetnog uzorka i pokazala vitke noge. Ninina fotografija u  ovom atraktivnom izdanju ubrzo je skupila preko 21 tisuću lajkova na društvenim mrežama.

- Koji komad - komentirala je pjevačica Marija Husar Rimac, a pohvalama su se pridružile i Jelena Rozga, Franka Batelić, Lana Klingor i Žanamari.

- Kaj, riješila si se balavca s kojim si bila na dejtu, pa slaviš? - našalio se ispod objave Jacques Houdek, aludirajući na Ninin spoj s Bloomom.

Najčitaniji članci