Show

Komentari 22

Bahra opčinila frajere, a Ivo nije okolišao: 'Hajmo voditi ljubav, ti bi sjekla vene da me probaš'

Bahra opčinila frajere, a Ivo nije okolišao: 'Hajmo voditi ljubav, ti bi sjekla vene da me probaš'

Omiljena Bahra se čak tri puta borila za srce farmera u showu 'Ljubav je na selu', no ovaj će se put naći u prilično drugačijoj situaciji - ona je ta koja bira, a muškarci joj se udvaraju. Zasad je najviše inicijative pokazao šarmer Ivo, koji voli pričati o seksu

Jedna od kandidatkinja hrvatske inačice showa pod nazivom 'Pet frajera tjedno', koji je dostupan na RTL-ovoj platformi PLAY, je i Bahra Zahirović.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, Bahra je upoznala kandidate koji se bore za njeno srce, a s nekima je porazgovarala i o škakljivim temama. Nije se suspregnula od razgovora o seksu s 62-godišnjim Ivom Raštegorcem koji ju pokušava osvojiti, te je prvi dobio priliku ući u njenu sobu, piše RTL.

Ivo je puno otvoreniji i direktniji prema Bahri, a Bahra mu otvoreno odgovara na pitanja o seksu.

- Gospođa Bahra da je sa mnom završila u krevetu i da smo vodili ljubav, mislim da bi sjekla vene za mnom - komentirao je Ivo. 

Bahra je to kategorički odbila. 

- Meni se čini da je Ivo mislio da sam ja žena labilna, mlitava... Ali se uvjerio da sam ja tvrdi orah, e braco moj - komentirala je Bahra, ali nije se suspregnula od razgovora o seksu.

Ivo ju je pitao je li, dok vodi ljubav, ima oralnog seksa.

- Sve zavisi - odgovorila je Bahra. 

Bahra je njemu postavila protupitanje.

- Je li ti kad vodiš ljubav sa ženom, je li je uvedeš u predigru.

- Obavezno, ja minimum minimuma 45 minuta - odgovorio joj je, ali na sljedeće Bahrino pitanje nije bio u potpunosti spreman.

- Je li dobar sladoled poližeš - pitala ga je Bahra na što je odgovorio da nije vodio ljubav, a da nije probao sladoled... 

Bahra je naposljetku odbila Ivinu inicijativu. 

Najčitaniji članci