Show

Komentari 54

Bahra plače, a Marijan smiruje situaciju: 'Dirljiva sam na riječi koje ne pristaju mom identitetu'

Bahra plače, a Marijan smiruje situaciju: 'Dirljiva sam na riječi koje ne pristaju mom identitetu'

Bahra se bojala da će ih Marijan odvesti u adrenalinski park, kao što je to napravio farmer u prošloj sezoni, a Mara joj je zatim prigovorila da stalno govori o onome što je bilo. Njezina rečenica uzrujala je Bahru

Ja nisam vaš predmet za omalovažavanje, rekla je ljutito Bahra zbog svih podbadanja koje su joj tijekom dana priuštile kandidatkinje Radmila i Mara, a cijela drama započela još za vrijeme doručka.

POGLEDAJTE VIDEO 

Naime, nakon žustre svađe u kojoj su Radmila i Mara rekle Bahri da je 'zaostala', Marijan ih je odlučio odvesti na putovanje iznenađenja kako bi smirio situaciju.

No, u autu je došlo do još veće prepirke. Bahra se bojala da će ih Marijan odvesti na visine u adrenalinski park, kao što je to napravio farmer u prošloj sezoni, a Mara joj je zatim prigovorila da stalno govori o onome što je bilo. Njezina rečenica uzrujala je Bahru. 

Kandidatkinja je od ljutnje počela i plakati te kroz suze rekla Marijanu da ju izbaci iz natjecanja.

- Nemojte me bockati. Ne želim imati osjećaje i loše dojmove kao iz prošlosti - rekla je. 

Dok ju je Mara pokušavala smiriti, Radmila je komentirala kako je Bahra previše burno reagirala, a Marijan ih je cijelo vrijeme molio da se pomire. 

- Od jada sam se rasplakala, što smatram da je moja slabost - rekla je Bahra pa objasnila kako se morala isplakati. 

- Jako sam dirljiva na krive riječi koje ne pristaju mom identitetu ni mom karakteru - dodala je. 

Marijan je tijekom putovanja zamolio Maru da zagrli Bahru kako bi ju smirila i rekao kako ne želi da ona napusti njegovu farmu.

Najčitaniji članci