Show

Komentari 78

Bahra pokazala novi osmijeh: 'Svi moji zubi sad su na broju!'

Bahra pokazala novi osmijeh: 'Svi moji zubi sad su na broju!'

Jako sam zadovoljna i ne mogu odoljeti kako se osjećam ugodno i sretno. To mi je sad u savršenstvu emotivno. Jako sam dugo čekala za taj osmijeh. Hvala svima! - poručila je Bahra

Osmijeh kojim je Bahra Zahirović u showu 'Ljubav na selu' šarmirala farmera Valtera, a kasnije i Marijana dobio je preinaku. Naime, Bahra je zahvaljujući stručnim stomatolozima dobila nove zube, piše RTL Exkluziv.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Kroz glavu mi je prolazilo 'hvala ti,  Bože samo da sve dobro uspije, neka budem nova Bahra, neka sve završi u najboljem redu - ispričala je Bahra.

- Čula sam pohvale da sam bila hrabra, a to sam prihvatila od prvog straha koji mi je bio prisutan. Normalno, nikome nije ugodno, pogotovo te bušilice, brusilice i tako dalje, ali sve sam prihvatila - ponosno je istaknula.

Stomatologinja je zadovoljna kako je Bahra izdržala svu proceduru, ali i da slijedi izrada zaštitne udlage koju će na nositi po noći.

- Evo svi su moji zubi na broju, sretna sam. Jako sam zadovoljna i ne mogu odoljeti kako se osjećam ugodno i sretno", komentirala je Bahra te dodala:

- To mi je sad u savršenstvu emotivno. Jako sam dugo čekala za taj osmijeh! - istaknula je Bahra koja se na kraju zahvalila cijelom timu i svima ostalima koji su joj pomogli.

 

Najčitaniji članci