Show

Komentari 1

Bahra u novom showu živi s pet muškaraca: 'Nije mi se to nikad dogodilo, pazit ću i biti fina...'

Bahra u novom showu živi s pet muškaraca: 'Nije mi se to nikad dogodilo, pazit ću i biti fina...'

Poznata kandidatkinja hrvatskih reality showova, Bahra Zahirović ponovno će se okušati u potrazi za ljubavi, ali će ovog puta biti jedina žena, a za njezinu naklonost će se svi boriti

Bahra Zahirović postala je poznata gledateljima nakon sudjelovanja u u showu 'Ljuba je na selu' nakon kojeg se pojavila u još nekoliko emisija. Nije uspjela naći ljuba, pa se odlučila okušati u novom showu u kojem će živjeti s pet muškaraca tjedan dana.

- Ponovno sam se našla u novom showu. Veoma se ponosno i ispunjeno osjećam, netko se, malo za promjenu, bori za moje srce. Nije to uopće loše - ispričala je Bahra za Slobodnu Dalmaciju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Show će biti hrvatska verzija 'Five Guys a Week' britanskom Channelu 4 postala je popularna u kratkom roku, a Bahra kao glavna zvijezda sigurno neće razočarati gledatelje.

Pet muškaraca i Bahra živjet će zajedno tjedan dana, a kroz razne situacije, spojeve i eliminacije Bahra bi trebala pronaći pravu ljubav.

Od muškaraca koji će s njom provesti tjedan očekuje da budu džentlmeni, privlačni, pozitivni i dobrih namjera.

Kako kaže, situacija u kojoj je našla joj je nova i neobična:

- Odlučila sam da ću biti stvarno iskrena i otvorena, paziti da budem što kulturnija, finija, pristupačnija, kao jedna žena koja očekuje takve muškarce oko sebe - rekla je.

Najčitaniji članci