Bahra za 24sata: 'Potresla me Marijanova smrt. Patty? Ona je patka, znala sam da ga ne voli!' | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 20

Bahra za 24sata: 'Potresla me Marijanova smrt. Patty? Ona je patka, znala sam da ga ne voli!'

Bahra za 24sata: 'Potresla me Marijanova smrt. Patty? Ona je patka, znala sam da ga ne voli!'
8

Bahra Zahirović bila je jedna od kandidatkinja koja se borila za srce Marijana Cerovca u 13. sezoni showa 'Ljubav je na selu'.

VIDEO

Jako mi je žao što je Marijan preminuo. Leukemija, korona, bubrezi. Stvarno grozno, nije to zaslužio. Zaslužio je još živjeti, biti zdrav i sretan, govori nam Bahra Zahirović. Potresla ju je smrt bivšeg farmera Marijana Cerovca, za čiju se naklonost borila u 13. sezoni showa 'Ljubav je na selu'.

Bahra iz 'Ljubav je na selu': 'Ne odlazim iz Hrvatske! Ne mogu ostaviti svog mačka Mikija...'
Bahra iz 'Ljubav je na selu': 'Ne odlazim iz Hrvatske! Ne mogu ostaviti svog mačka Mikija...'

- Bio je pošten čovjek, ali previše zaljubljen. Pamtit ću ga po lijepom druženju, po svježim jutarnjim kavama koje nam je pripremao na svojoj farmi. Imali smo sjajnu atmosferu dok za svoj rođendan nije doveo Patty. Nikako mi nije sjela, sve je pokvarila - priznaje Bahra. Odmah je, kako kaže, primijetila narav Tajlanđanke Naranphat Cerovac Madarat Patty, koju je Marijan oženio pred kamerama 2021. godine.

- Marijan ju je doveo u show kao iznenađenje. Već je tad glumila, plakala se kad je vidjela mene i Maru. Bojala se da ćemo joj uzeti Marijana i spriječiti je u njezinim namjerama. Neprimjereno se ponašala. Nije bila srdačna, susretljiva, gledala nas je kao kobra - ističe. 

Irena iz 'Ljubav je na selu' nam otkrila: 'Mit je ono što kažu za Afrikance. Fondi gledam dušu'
Irena iz 'Ljubav je na selu' nam otkrila: 'Mit je ono što kažu za Afrikance. Fondi gledam dušu'

Unatoč svemu, poštivala je Marijanov izbor. Htjela je da bude sretan.

- Nisam se htjela miješati, ispasti ljubomorna, već sam ostavila da vrijeme pokaže svoje. Ako se ljubav dogodi, ona je jača od svega, ali ako je lažna, to kad-tad ispliva na vidjelo - dodaje.

Da Patty ne voli Marijana, Bahra je već posumnjala na posljednjem okupljanju farmera i njihovih kandidatkinja 2021. godine.

- Htio ju je poljubiti, a ona ga je odgurivala. Sramila se, stvarno je bila patka. Već je tad postigla cilj jer ju se vjenčali - ističe. 

Zamjera joj što nije s Marijanom sletjela u Hrvatsku i bila mu podrška tijekom liječenja.

- Trebala je kupiti dvije avionske karte i doći. To je najmanje što je mogla učiniti. Kupio je njoj i njezinoj kćeri kuću u Tajlandu, a ona mu niti djecu nije rodila - kaže te dodaje kako je, ipak, ne treba osuđivati dok ne dođu nalazi obdukcije.

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Kako nam je rekao Marijanov prijatelj Zvonko Šantalab, obdukciju je zatražio sin kako bi provjerio postoje li u noktima, kostima ili kosi njegova oca tragovi trovanja. Osim toga, ispričao nam je što je prošao s Marijanom, kojeg je upoznao tijekom snimanja 'Ljubav je na selu'.

- Prije nekoliko mjeseci Marijan mi je javio kako sumnja da ima leukemiju. Otkrio je da mu je bolnica uzela najmanje 150.000 eura za liječenje i da ne zna kako će dalje. Rekao sam mu da se vrati kako bismo se zajedno borili. Došao je polumrtav na Pleso, stavio sam ga u auto i odvezao kući. Skuhao sam mu jelo i pustio ga neka se odmori. Kad se naspavao, pozvao sam Hitnu pomoć. Odvezli su ga i u bolnici mu potvrdili da boluje od leukemije. Počelo je liječenje, no ubrzo je saznao da ima i koronu. Završio je na respiratoru, sve se zakompliciralo - prisjetio se Zvonko te dodao kako je odmah nazvao Marijanova sina, koji živi u SAD-u.

storyeditor/2024-06-11/zvonko2.jpg

- Rekao sam mu da dođe spasiti oca i njihovo nasljedstvo. Došao je kod mene i predao sam mu oca u ruke. Prošli četvrtak me nazvao i rekao da se, nažalost, sve zakompliciralo. Leukemija, korona, otkazali su bubrezi, unutarnji organi te je, nažalost, preminuo - govorio je shrvano. Sin i maćeha sad će se boriti oko nasljedstva u Tajlandu. Marijan je na suprugu navodno prepisao kuću s bazenom, a njezinoj kćeri kupio je penthouse u zgradi koja, ističe Zvonko, ima čuvara i videonadzor.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 20

VIDEO

Rat za imovinu Žuži Jelinek još traje: Brat Ivan se upisao na stan pa traži od sestre 124.700€
DANAS BI SLAVILA 104. ROĐENDAN

Rat za imovinu Žuži Jelinek još traje: Brat Ivan se upisao na stan pa traži od sestre 124.700€

Plus+ Prošlo je osam godina od smrti dizajnerice Žuži Jelinek, bitka za milijunsku imovinu poprima novi obrat