Show

Komentari 0

Baka Prase negira optužbe za smrt youtuberice, oglasio se njegov otac: 'Strašno mi je žao'

Baka Prase negira optužbe za smrt youtuberice, oglasio se njegov otac: 'Strašno mi je žao'

Youtuber je negirao bilo kakvu odgovornost. Na saslušanju je rekao da je postojao sukob između njega i Kristine prije dvije godine, ali su se pomirili i čak razgovarali o suradnji

Bogdan Ilić (25) poznatiji kao Baka Prase, u petak je bio na saslušanju u prostorijama policije u Beogradu i to kako bi dao izjavu o okolnostima smrti 21-godišnje influencerice i youtuberice Kristine Kike Đukić s kojom je bio u sukobu. Sada se oglasio i njegov otac, pravoslavni svećenik Nenad Ilić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ilić nije želio komentirati povezanost sina sa smrću mlade influencerice.

- Čuo sam, strašno mi je žao i ne zna šta da kažem - rekao je svećenik, pišu srpski mediji.

Kako Blic.rs neslužbeno doznaje, youtuber je negirao odgovornost za događaj. Na saslušanju je rekao da je postojao sukob između njega i Kristine prije dvije godine, ali su se pomirili i čak razgovarali o suradnji.

- Za ovo sam saznao među prvima, jer su njeni prijatelji mene zvali i rekli mi da će me javno podržati istinom o cijelom događaju, ali ja sam odbio jer ne želim biti žrtva. Krivo mi je zbog toga što se dogodilo. Krivo mi je što nisam objavio da smo se pomirili i da smo postali prijatelji. Krivo mi je jer ljudi ne znaju razlog, a upiru prstom, ne daju mrtvima mir i poštovanje da bi skupili nekoliko lajkova, pregleda, sherova i moralnih poena, da bi ispunili svoju želju za osvetom, i to sve na najružniji mogući način - napisao je na društvenim mrežama nakon Kristinine smrti, a kasnije je obrisao sve objave.

- Nisam obrisao objave u vezi nje, da ne bude da bježim od svega ovoga, već sam htio dati svima mogućnost da pokažu svoje pravo lice, dok skupljaju pažnju na ovako tragičnom događaju. Sve objave u vezi nje će biti uklonjene, jer ne želim biti osoba koja će kvariti uspomenu na nju - rekao je. 

 

Najčitaniji članci