Obavijesti

Show

Komentari 4

Balerini zabranili ukrcavanje u avion pa je pretukla policajce...

Balerini zabranili ukrcavanje u avion pa je pretukla policajce...
9

Daiane Andreas Rivera je u zračnu luku došla toliko pijana da nije bila u stanju naći svoju putovnicu. U petak je izgubila smještaj u britanskoj prijestolnici pa se odlučila vratiti u Španjolsku

Kad su je policajci pokušali odvesti u policijski kombi, ona je jednog od njih ugrizla za ruku pa ga je počela udarati i grebati, rekao je odvjetnik balerine Daiane Andreas Rivere (33), koja je na londonskom aerodromu Heathrow fizički napala policajce jer su je pokušali spriječiti da se ukrca na let zbog toga što je bila u alkoholiziranom stanju, piše The Sun.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Balerina je u zračnu luku došla toliko pijana da nije bila u stanju naći svoju putovnicu pa su joj policajci zabranili ukrcavanje na let, što joj se nije nimalo svidjelo. Naime, u petak je izgubila smještaj u britanskoj prijestolnici pa se odlučila vratiti u Španjolsku, a nakon što su je legitimirali, zabranili su joj putovanje. 

Daiana je najprije napala jednog policajca, a kada ju je drugi pokušao obuzdati, postala je još agresivnija - udarila gaje u međunožje toliko jako da se počeo previjati od bolova. Tada se umiješao i treći policajac, no njega je balerina do krvi izgrebla noktima. Među njenim stvarima pronađen je i nož, što joj nije išlo u prolog.

- Gospođa Rivera nije nikoga napala nožem, zaboravila je da ga je i imala sa sobom - istaknuo je njezin umjetnik. Balerini sada prijeti zatvorska kazna zbog posjedovanja hladnog oružja i napada na tri službene osobe, a presudu će donijeti u utorak.

 

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak