Obavijesti

Show

Komentari 74

Banfić ima novi posao: 'Dođite sebi u mom štaglju za 2490 kn'

Banfić ima novi posao: 'Dođite sebi u mom štaglju za 2490 kn'
13

Radionicu je nazvala 'Povratak prirodi - povratak sebi' koju će imati priliku pohađati 12 zainteresiranih ljudi. U cijenu su uključeni, kako je Banfić navedenla tri obroka dnevno, smještaj te radionice i tretmani

VIDEO

Nakon što je u veljači objavila da gradi kuću od gline u kojoj će živjeti s obitelji Ivana Banfić (49) odlučila je ljubav prema prirodi prenijeti i drugima. Pjevačica koja i danas ima gaže na kojima pjeva svoje stare hitova, poznatija pod nadimkom I Bee početkom svibnja organizira trodnevni 'Detox retreat' kraj rijeke Kupe.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:26

Radionicu je nazvala 'Povratak prirodi - povratak sebi' koju će imati priliku pohađati 12 zainteresiranih ljudi za, kako piše Banfić, 2.490 kuna i to samo ako joj se novac uplati do 26. travnja, a ako ne onda će cijena radionice porasti za 300 kuna. 

U tu su cijenu, kako je Banfić navela, uključena tri obroka dnevno, smještaj te radionice i tretmani.

Pri radionicama i tretmanima, glazbena zvijezda 90-ih,kako objašnjava, misli na meditacije, vježbe povezivanja i dijeljenja, ecstatic spirit dance u prirodi, radionice oslobađanja glasa, jogu, branje i pripremanje zdrave hrane, izradu domaćeg kruha kao proces povezivanja s obiljem na Zemlji te kreativno stvaranje.

- Čaroliju življenja i ljubav možemo otkriti kroz najjednostavnije 'stvari', promatranje vatre, sjedenje u krugu, povezivanje, zajedničko pripremanje hrane, opuštanje, razgovor, zagrljaj, slušanje sugovornika, uživanje u obilju okusa i mirisa i samo bivanje. Vrlo često propuštamo ljepotu vidjeti u onome što je oko nas i u nama već sada. Upravo na to vas želimo prisjetiti na ovoj radionici i naučiti kako transformirati osjećaj nedostatka u osjećaj obilja - objasnila je pjevačica. 

Radionica će trajati tri dana u Staroj Drenčini u stogodišnjem štaglju, koji je ona sa svojom obitelji i prijateljima obnovila, a namještaj je ručni rad Ivanina supruga Krune. 

Pjevačica je u veljači počela gradi vlastitu glinenu kuću.

- Uskoro će naša obiteljska kućica biti gotova. U prirodi kraj rijeke Kupe u šumici. To je obiteljski projekt, ideja je došla slučajno. Razmišljali smo bismo li napravili brvnaru ili nešto drugo. Živjeli smo u kući i u zgradama, evo u glinenoj kućici još nismo - objasnila je Ivana. Istaknula je da vjeruje da je sve zapisano “tamo negdje”, a obožavatelji su se složili.

Ljubav prema prirodi presudila je u ovoj obiteljskoj odluci. Još nema uvjete za život u njoj, a sve su “putem” dokumentirali.

- Snimali smo od početka, dok je to još bilo samo zemljište, pa kako smo postavili temelje i ostalo. Suprug i ja ćemo napraviti dokumentarni film o tome. Ali za sada nema ni prozore, ni vrata, niti išta da bismo se mogli tamo preseliti, ali budemo uskoro - rekla je Ivana i nastavila:

- Želimo živjeti u skladu s prirodom, kako nam je namijenjeno otkad Zemlja postoji. Previše smo se odvojili od zelenila, rijeke... Bilo je dosta gradskog života, želimo se maknuti iz tog užurbanog svijeta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama