Obavijesti

Show

Komentari 360

Barbara je spremna za plažu: Toliko si dobra da mi nije dobro

Barbara je spremna  za plažu: Toliko si dobra da mi nije dobro
1

Riječanka je prije nekoliko mjeseci smanjila gornju usnu u privatnoj beogradskoj klinici za estetsku kirurgiju. Tvrdi da je sad zadovoljna svojim izgledom

VIDEO

Barbara Šegetin (27) na neko je vrijeme nestala iz javnosti, a sada je jasno i zašto.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:24

Čini se da je bivša staranika regionalne Big Brother kuće posljednjih nekoliko mjeseci radila na liniji za plažu, a rezultatom truda sada se pohvalila na društvenim mrežama.

Starija sestra Šegetin objavila je fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu, a 'Toliko si dobra da mi nije dobro' samo je jedan od komentara oduševljenih pratitelja koji su Barbaru nagradili mnoštvom lajkova.

Riječanka je prije nekoliko mjeseci smanjila gornju usnu u privatnoj beogradskoj klinici za estetsku kirurgiju. Tvrdi da je sad zadovoljna svojim izgledom.

- Odvratno mi je to postalo. Kad sam bila klinka, bilo mi je zanimljivo. Imala sam 23 godine kad sam prvi put stavila hijaluron. S vremenom mi se usna izobličila. Više nikome ne bih preporučila da povećava usne – kaže Barbara. Dodala je kako joj je donja usna od djetinjstva bila veća od gornje, a u njoj ima minimalnu količinu hijalurona pa je zasad ne razmišlja dirati.

Usne namjerava smanjiti i njezina sestra Tina (26), koja je povećala svoj dekolte kod istog kirurga. Mlađa sestra Šegetin nije bila zadovoljna prirodnom veličinom svojeg dekoltea.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 360
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...